khanomieii مدیر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20524 عنوان کتلت قلبی | مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 28 پست سلام خانم ها دخترم بهم گفت کتلت قلبی درست کن ببرم مدرسه منم درست کردم نپسندید گریه کرد که شبیه قلب نیست شما چجور درست میکنید به خدا اسیر شدم ببینید تورو خدا دیگه شبیه تر از این من بلد نیستم هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه 1403/07/06 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20524 پس بیخیال لوس میشه اخه بچم به ظرف غذاش برچسب زده بود میخواست اینارم بزاره توش دلم کباب شد براش هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه
shamdoonii عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 3097 مامانا چه حوصله دارن منم باردارم ویار دارم به خدا با حال زار درست کردم اره بابا دخترم الان چن وقته میگه یکی مرغ میاره خونه هزار بار درست کردم میگه ادن انگار یه جور دیگس🤣🤣
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20524 از نظرم ک شبیه قلبه مرسی دلمو نشکستی خواهر جان هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه
shamdoonii عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 3097 مرسی دلمو نشکستی خواهر جان جدی شبیشه یکم سعی کنی میشه ولی بگو اونا با قالب میپزند تو هم هروقت رفتی بیرون قالبشو بگیر
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20524 جدی شبیشه یکم سعی کنی میشه ولی بگو اونا با قالب میپزند تو هم هروقت رفتی بیرون قالبشو بگیر اره گفتم قالبشو میخرم درست میکنیم گفت من اینو نمیبرم دیگه منم لقمش میکنم میخوره بخوره نمیخوره نخوره هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه
هوخشتره۹۸۷۶ عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 4736 بچه های این دوره زمونه چقدر ادا دارن به خدا یادم نمیاد تا حالا به مامانم همچین چیزی گفته باشم برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20524 بچه های این دوره زمونه چقدر ادا دارن به خدا یادم نمیاد تا حالا به مامانم همچین چیزی گفته باشم اره به خدا همیشه هم ناراضی هستن هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه
family عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 2491 اره گفتم قالبشو میخرم درست میکنیم گفت من اینو نمیبرم دیگه منم لقمش میکنم میخوره بخوره نمیخوره نخوره عزیزم دقیقا مث قالبش دراوردی،من همیت دو روز پیش قالبشو گرفتم ولی برا تو هم دقیقا مث همونه، منم بخاطر بچها گرفتم ک شاید خوششون بیاد غدا بخورن ولی بازم نخوردن، حس میکنم زیادی نی نی ب لالای بچهامون میذاریم، فک کن نون باگت با سس رو ترجیح دادن ب ایت کتلت
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20524 عزیزم دقیقا مث قالبش دراوردی،من همیت دو روز پیش قالبشو گرفتم ولی برا تو هم دقیقا مث همونه، منم بخاطر ... وای امیدوارم کردی خواهر جان دخترم یه جور رفتار کرد از خودم نا امید شدم ، ای بابا من فکر میکردم پسر بچه ها نازشون کمتره هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه
family عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 2491 وای امیدوارم کردی خواهر جان دخترم یه جور رفتار کرد از خودم نا امید شدم ، ای بابا من فکر میکردم پسر ب ... حس میکنم بهونه گیری برا نخوردنه،اهمیت نده عزیزم❤خیلی مراقب هودت باش از هر بابت نیاز ب مرتقبت داری الان
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20524 حس میکنم بهونه گیری برا نخوردنه،اهمیت نده عزیزم❤خیلی مراقب هودت باش از هر بابت نیاز ب مرتقبت داری ال ... اره دقیقا بهونه میکنن، مرسی قربونت اره فردا میرم اردبیل از دکتر زنان وقت گرفتم انشاالله ببینم قلبش تشکیل شده هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه
family عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 2491 اره دقیقا بهونه میکنن، مرسی قربونت اره فردا میرم اردبیل از دکتر زنان وقت گرفتم انشاالله ببینم قلبش ت ... ب سلامتی انشالله❤🤗
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20524 ب سلامتی انشالله❤🤗 سلامت باشی 💗 هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه