2821
2789
عنوان

رمان

160 بازدید | 30 پست

عشق تلخ

گندم دختر یک خانواده پولدار بود 

و عاشق اشکان بود پدر گندم نزاشت ازدواج کنند گفت چشم اشکان به پول مون گندم قبل نکرد۶ سال گذشت صبر اشکان تمام شد به گندم گفت ازدواج کنم فرار کنم

گندم قبول کرد ازدواج کردن ۵ سال رفتن ترکی بعد 

8 سال برگشتن ایران گندم رفت پیش باباش باباش خیلی خوشحال شد 

بخاطر برگشتن دخترش گفت همه خانواده باهم برم سفر آشتی تهران تو راه تهران ماشین بابای گندم ترمز برید و پرت شدن تو تهه دره ماشین منفجر شد و پدر مادر خواهر برادری گندم همه خانواده ش فوت شدن

پدر اشکان تو ماشین بود اونم فوت شد اشکان تک فرزند بود مادرش تو بچگی اشکان سرطان گرفت درگذشت گندم افسرده شد اشکان اشکان خیلی داغون شد 5سال گذشت اشکان به شراب 🍷 اعتیاد پیدا کرد و هر بار که میخورد گندم کتک میزد‌ اشکان یک شب به حدی خورد و به یک دختر تو خیابون تجاوز کرد و هر چی داشت نابود شد و به 

۲۸ سال زندان محکوم شد و دولت خونه اون رو گرفت و گندم کارتون خواب شد و دیگر این زندگی رو دوست نداشت خودکشی کرداشکان داخل زندان 

سکته قلبی کرد  درجا تمام کرد و در گذشت...🖤

《هیچ فقط بخاطر یکی خانواده تو ترک نکن》

ممنون میشم نظرتون را در درباره اشکان و گندم و نظرتون درباره رمان چی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رمان تلخ و غم انگیزی... بر اساس واقعیت که نیست؟؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

گندم تاوانشو داد بر اثر زندگی خودم نوشتم

ای وای عزیزم ببخشید 

منم شبیه به بقیه فقط میتونم بگم متاسفم اما به مسیر روبه روت نگاه کن

هر اشتباهی به هر حال بعد از تاوان یا هرچیز دیگه ای تموم میشه 

ما محکومیم به زنده بودن اما سعی کن به بهترین نحو ادامه زندگی رو بگذرونی

بارونو دوس دارم🌱
ای وای عزیزم ببخشید منم شبیه به بقیه فقط میتونم بگم متاسفم اما به مسیر روبه روت نگاه کنهر اشتباهی به ...

عاشق رمان تلخ هستم که اخرش هیچ کس زنده نیست نمیدونم چرا اما زندگی من هم شبیه به همین رمان است