2777
2789

رنگی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی رنگ مثل کرم معمولی 

رنگی هم که بسته به رنگش روشن تر یا تیره تر می‌کنه

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

ضد افتاب های رنگی چون توش رنگ‌داره باعث میشه اکسید بشه و اون محافظت کامل رو نداشته باشه از طرفی بخاطر اینکه رنگیه نمیشه حجم استانداردشو زد مجبور میشی کمتر بزنی پس بی رنگ

اگه برای حفظ سلامتی پوستت و روتین پوستی میخوای باید بی رنگ بگیری 

اگه برای میکاپ و بیرون رفتن میخوای با رنگ 

البته من خودم پوستم تقریبا روشنه همیشه بی رنگ میزنم روتین پوستی هم که دارم خیلی پوستم خوب شده کلا ضذافتاب بی رنگ هم یه رد سفیدی خوشگل هم میزاره.‌.

خوب مشخصه رنگی ..رنگ میده به پوست پوشش زیادتری داره پوست راحت نمیتونه نفس بکشه باهاش چون غلیظترم هست ..رنگی اگه میخری روشنش بخر چون بمرور پوستت تیره میکنه..من خودم شخصا ده سالی هست بدون رنگ میزنم خیلیم راضیه م ..رنگیا همیشه باهاشون مشکل داشتم یا رنگی که میخریدم رو پوستم میماسید یا رنگ پوستم وتیره تر نشون میداد لکه هم مینداخت بمرور

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌