2777
2789
عنوان

شهدا

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 43 پست
کشش ندین کاری ندارم کش بدین کش میدم

عزیزم جرو بحث نکنید تاپیک سیاسی نشه همه شهدا قابل احترام هستن من ب این خاطر حرف از شهدای جنگ تحمیلی زدم چون هفته دفاع مقدسه ب این خاطر یادم افتاد 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم در به باد دادن زحماتشون شیریم

دقیقا گل گفتی متاسفانه هر کدوم ب یه نحوی اما خداروشکر که خاکمون ب باد نرفت همین موند 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

پس بچه هاش چی؟ روحش شاد اون دیگه حسابش از این دنیا نامرد جداس اما لعنت ب اون پدر و برادراش ک حق بچه ...

دوتا از عموهاش هنوز که هنوزه دارن از حق وحقوق پدرشون استفاده میکنن اینا حتی دیگه خونه پدری ندارن مثل بقیه برن راحت بشینن سالی یکی دوبار اون موذب هستن....مش مادرشونو گرفت دخترشهید وبدون جهیزیه شوهر دادن ولی دخترهای خودشو بابهترین وسنگین ترین جهیزیه فرستاد برا پسراشنه عروسی گرفت  حتی کادو عروسی هم نداد نه هیچیییی ولی برا پسرای خودش با حقوق اون شهید خونن با تمام امکانات وماشین صفروپول توجیبی وبهتری مراسمات برا ازدواجشون وبریز وبپاش زیاد برا عروسهاش،هییییی😩....تازه بچهاش یه جوری رفتار میکنن انگار بچه های عمو شهیدشون حق اونارو خوردن هنوز که هنوزه بچهاشو ساپورت میکنه وامه وقرصهاشونو میده ولی بچهای اون شهید حتی روی اینکه دوبار پشت سرهم شام یا نهار برن خونشونو ندارن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

چون پدر در قیدحیات بوده حتما شده قیم بچه های شهید بعدهم بالاکشیدن یه آبم روش

دقیقا  مادرشوهرم ۱۶سالش بوده وقتی میشینم پای حرفاش که چیا کشیده خون گریه میکنم وای خدا میشه یه فیلم باهاش ساخت.  چی از همه بیشتربهمون زور داره بیشتر ملک واملاک پدرشونرم وعمو کوچیکه بالا کشیده که همسن شوهرمه سه تا ازعموها هم که اونام کم نخوردن وخونه تو شهرشو زدن به اسم خودشون فوت شدن دوسال پیش الحمدلله خدا کمک کرد اونا بااینکه اول زندگی کلی ملک ودارایی داشتن همش پسرفت میکنن ولی بچهای اون شهبد خداروشکر وضعشون از همشون بهاچتره بااینکه از صفر شروع کردیم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

دوتا از عموهاش هنوز که هنوزه دارن از حق وحقوق پدرشون استفاده میکنن اینا حتی دیگه خونه پدری ندارن مثل ...

یعنی عموی شوهرت با مادر شوهرت ازدواج کرد ؟ چقدر ظالم و نامرد این چه وضعشه یعنی حقوق اون شهید به بچه ها و زن خودش نرسیده ک برادر بی شرفش داره استفاده میکنه؟ خب میرفتن شکایتی چیزی چون اون حقوق فقط حق زنو بچه شهیده

یعنی عموی شوهرت با مادر شوهرت ازدواج کرد ؟ چقدر ظالم و نامرد این چه وضعشه یعنی حقوق اون شهید به بچه ...

اره اونوقت با حقوق ومزایای اون شهید بچهای خودش تو رفاه هستن برا دوتا دخترش بهترین جهیزیه وبرا دوتا پسرش خونه تو بهترین نقطه شهر وماشین صفر ولی حتی کادو عروسی به ما نداد مثلا عیدی به بچهای ما نفری ده هزار تومن میده به نوه های خودش علاوه بر لباس عیدی که میبره براشون میخره نفری پونصد داد دوچرخه واسباب بازیشون که داعم براهه

یعنی عموی شوهرت با مادر شوهرت ازدواج کرد ؟ چقدر ظالم و نامرد این چه وضعشه یعنی حقوق اون شهید به بچه ...

حالا یه چیزی تعریف کنم از مقام شهید دستت بیاد یه مدت شوهرمو عموش سر یه سری مساعل مشکل داشتن شوهرم خیلی احساس تنهای وبی کسی کرد بااینکه ادم مذهبی نیست یه روز عصر گفت بریم فلان امام زاده(اون امام زاده معجزات زیادی داره تو گول هست معجزاتش یکیش شفای برادر فلجم)خلاصه مارفتیم من اصلااطلاع نداشتم براچی میریم دوسه روز بعدش خواهرشوهرم بهم زنگ زد وگفت یه سوال میپرسم راستشو بگو شما تازگی رفتین زیارت گفتم اره دوسه روز پیش گفت برا چیز خاصی رفتین گفتم نه والله همینجوری شوهرم گفته بریم ورفتیم حالا چرا؟گفت نزدیک چهل سالمه بابام بخوابم نیومده دیشب اومد به خوابم گفت  برو به عموت بگو بچهام افتادن زیر دستش اذیتشون نکنه پسرم اومده پیش امام زاده شکایتشو اورده اونم شکایتشو اورده اسمون خواستن پیگیری کنن باهزار واسطه گری نذاشتم بلایی سر برادرم بیارن برو بش بگو کوتاه بیاد وبچهامو اذیت نکنه ....این سری بیان شکایت کنن من کاری از دستم برنمیاد😔

جالب اینجاس فقط وفقط همسرم میدونست برا چی میریم زیارت

حالا یه چیزی تعریف کنم از مقام شهید دستت بیاد یه مدت شوهرمو عموش سر یه سری مساعل مشکل داشتن شوهرم خی ...

اره عزیزم مقام شهدا خیلی بالاس و اینکع اسم اون امام زاده چیه کدوم شهره منم کلی مشکل دارم ک باعثش بعضیا هستن میگم شاید بشه برم زیارت

بعدش چی شد ب گوش عموی شوهرت رسوندین؟

اره عزیزم مقام شهدا خیلی بالاس و اینکع اسم اون امام زاده چیه کدوم شهره منم کلی مشکل دارم ک باعثش بعض ...

بیا خصوصی بهتون میگمش.....نمیدونم راستش الان ارتباطمون خوبه ولی ببین در کل بحث مالی پیش نیاد خوبن خیلی محبت میکنن ولی از لحاظ مالی هم خیلی حقشونو خوردن هم الان کم میزارن

بیا خصوصی بهتون میگمش.....نمیدونم راستش الان ارتباطمون خوبه ولی ببین در کل بحث مالی پیش نیاد خوبن خی ...

همینکه از حقوق پدر این بچه های یتیم استفاده کرده خودش نشونه نامردی و بی شرفیش هست محبت ب چه دردشون میخوره 

ببین نه من نه شوهرم حوصله مشکلات حاشیه ای رو نداریم برامون عادی شده انگار نه انگار حق وحقوق این یتیمها رو خرج بچهاش میکنه ...باابن همه حق خوری بچهاش چه از لحظ مالی چه روحی اصلا تو ارامش نیستن وحسرت زندگی ما رو میخورن 

همینکه از حقوق پدر این بچه های یتیم استفاده کرده خودش نشونه نامردی و بی شرفیش هست محبت ب چه دردشون م ...

درخواستمو قبول کن براتون گفتم لغو بزن