2777
2789
عنوان

شهدا

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدرشوهر من بااینکه۲۳سالش بوده ..همه چی داشته خونه دوطبقه تو روستا مرغداری زمین کلی گاو گوسفند کلی ز ...

پس بچه هاش چی؟ روحش شاد اون دیگه حسابش از این دنیا نامرد جداس اما لعنت ب اون پدر و برادراش ک حق بچه های ی شهیدو خوردن

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

چطوری افتخار کنم مادرم از 24 سالگی، پدرم، پدر بزرگ و مادربزرگم همه بعدش افسرده شدن مادربزرگم با پدر ...

الهی بمیرم خییییلی سخته اما خب آدم شجاع و نترسی بوده همینش باعث افتخاره عزیزم خدا بهتون صبر و بردباری بده بازم میگم خیلی سخته امروز ی فیلم دیدم انقد گریه کردم سرم درد گرفته چون خودم ی مادرم دلم واسه مادرای شهیدا خونه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من قصد کل کل ندارم حوصلشم ندارم

اگه قصد و حوصلشو نداری پس لطفا به شهدای مدافع حرم و اینکه با شهدای دفاع مقدس چه تفاوتهایی دارن .. گیر نده آفرین دختر خوب 

چون یادمه  اونروزوم سرتاپیک اسم ی با کاربرا کل کل کردی تاپیک رو چندین صفحه جلو بردی آخرشم نی نی یار اومد 

نه فرقی نداره. مقام شهید رو ما تعیین نمی‌کنیم.

درسته عزیزم چون هفته دفاع مقدسه ب این خاطر گفتم شهدای جنگ تحمیلی وگرنه همه شهدا هیچ فرقی باهم ندارن و همه محترم هستن بلخرع در راه دفاع از ی چیز با ارزش شهید شدن

آخرشم بگم چطور فوت شد یا نگم؟

بگو عزیزم