2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیدونم چی بگم.. .تعجب میکنم !

صدبار تا حالا بش گفتم خب اكه منو نميخواي برو طلاق بده من پام نميكشه برم سمت طلاق اما تو برو منم ميام ميگه باشه ميرم اما بعد انگار نه انگار 

به بابام اينا كه ميگم ميكن خودت خواستيش 

بالاخره این مرد به یه دلیلی دوستت داره دیگه ببین چی هست، سعی کن به خودت خیلی برسی،طوری وانمود کنی برات مهم نیست ، خوش و خرم خودتو نشون بده ببینم چی میشه خودتو وابسته نشون نده از همین وضعیت مردا سواستفاده میکنن

بالاخره این مرد به یه دلیلی دوستت داره دیگه ببین چی هست، سعی کن به خودت خیلی برسی،طوری وانمود کنی بر ...

از بس بيشعورن بخدا اخه بگو چته كه اينجوري ميكني😏😏😏چي برات كم ميذارم من

اره بخاطر همينه تازه مامانش ميگه بچه دار شين گفتم چشم حتما😏

نه بچه دار نشو با این وضع بذار ببینم تغییر میکنه یا نه...ساکن کجایی؟ دنبال یه مشاور خوب باش راهنماییت کنه...

از بس بيشعورن بخدا اخه بگو چته كه اينجوري ميكني😏😏😏چي برات كم ميذارم من

محلش نذار ولی سعی کن به خودت برسی، خودتو شاد و خوش نشون بدی طوری که حس کنجکاوی و حسادتش تحریک شه... ببینم میاد سمتت

ي بار ب بابام گفتم باش حرف بزن و أينا تا بابام شروع كرد ب گفتن يهو گفت ما هيچ مشكلي نداريم زندكيمون خيليم خوبه بعد بش گفتم چرا دروع ميگي كفت تو زيادي بزرگش ميكني عزيزم بعدم بهونه أورد كه پاشو بريم تا رفتم لباس بپوشم گفت دارم برات كه ديگه جايي چقولي نكني😑😩

مثلا وقتی خودتو خوشحال نشون بدی حس کنجکاویش این میشه چرا اینقدر خوشحال شده چه اتفاقی افتاده، میاد سمتت اون موقع میتونی سرد جوابش بدی یا خیلی محل نذاری اون بیشتر گنجکاو شه،اصلا خودتو نباز، روحیه داشته باش، به خودت برس،   وابستش نباش برا خودت زندگی کن سعی کن خودت  خوشبخت باشی. به فکر طلاق نباش تلاشتو بکن بنظرم وضعت حاد نیست