2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوري؟

به نظرم  از همون رابطه زناشویی شروع کن اگه اونجا ابراز احساسات میکنه که پس سعی کن به نظرم بیشتر با لحن محترمانه نه عاشقانه شروع کنی (مثلا بگی خوشحال میشم اگه  بریم فلان جاتو باهام باشی) به کار کردن روش بعد بری سراغ عاطفه .

به نظرم  از همون رابطه زناشویی شروع کن اگه اونجا ابراز احساسات میکنه که پس سعی کن به نظرم بیشتر ...

باورت ميشه خريد نمياد با من؟ميگه خودت برو خب منم دلم ميخواد شوهرم بياد باهام تا هم يه چي ميخرم ميگه قشنگ ني سليقه نداري😏منم ميكم ميخواستي بياي بپسندي خودت

تو چی گفتی در جواب

گفتم خاك بر سر من ك با مردي مثل تو موندم😒گفت نمون خب اما اگه أم رفتي فكرش رو نكن بعد طلاق راحت بذارم خوش باشي خب ببين عقل أين مرد چقدر كمه

باورت ميشه خريد نمياد با من؟ميگه خودت برو خب منم دلم ميخواد شوهرم بياد باهام تا هم يه چي ميخرم ميگه ...

خب دیگه باید بگی عزیزم اگه خودتم میومدی با هم میگرفتیم بهتر بود...نمیدونم اگه اینطوره اینقدر راحت میگه مهریتم میدم برو، چطور مونده؟

خب دیگه باید بگی عزیزم اگه خودتم میومدی با هم میگرفتیم بهتر بود...نمیدونم اگه اینطوره اینقدر راحت می ...

بخدا اگه ترس از بدبختياي بعد طلاق نبود و رو سياهي بخاطر اون همه پافشاري واسه ازدواج باهاش نبود و دوسش نداشتم ميرفتم