2777
2789
عنوان

غرق گناهم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 24 پست
مهم ترین قسمت زندگی آدم اینه که خودش از خودش راضی باشه و احساس آدامش داشته باشه. ممکنه کسی گناهکار ب ...

من ادم تقریبا مذهبی هستم و شدت عذاب وجدان نمیزارع احساس ارامش کنم بعضی وقتا از شدت شرم ب سرم میزنه نمازم نخونم ولی دلم طاقت نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری باید روی نفس پا گذاشت؟

از کم شروع کن مثلا از صحنه هایی ک دوست داری تو گوشیت یا خیابون نگاه کنی حتی اگه دختر باشه رو برگردون و نبین و نگاهتو کنترل کن یا آهنگی ک دوست داری همون لحظه گوش بدی رو گوش نده اولش وحشتناک سخته ولی بعد برات راحت میشه بعد دیگه زرتی ب خواسته های نفست جواب نمیدی 

دلم میخاد عاشق خدا بشم😔 خیلی دلم میخاد روحم ازاد بشه از همه تاریکی ها

از اون گناهی که میگی دوری کن هر چند خیلی برات سخت باشه اونوقت روحت آزاد میشه عاشق خدا میشی .منم دلم میخواد عاشق خدا بشم میدونم باید بهش نزدیک بشم ولی نمیدونم چجوری .الان حال دلم خوب نیست با یه مشکل کل زندگیم بهم ریخته اگر به خدا نزدیک بودم حالم بهتر بود 

از اون گناهی که میگی دوری کن هر چند خیلی برات سخت باشه اونوقت روحت آزاد میشه عاشق خدا میشی .منم دلم ...

دقیقا خیلی خوبه ک عاشق خدا بشی اولین قدمم پاک شدن از گناهه فک کنم☹️

من ادم تقریبا مذهبی هستم و شدت عذاب وجدان نمیزارع احساس ارامش کنم بعضی وقتا از شدت شرم ب سرم میزنه ن ...

اگه دوست داشتی نوع گناهت رو بگو  شاید تونستیم راهکار بدیم. یا شاید شما خیلی حساسی. ولی هرگز نمازتو ترک نکن‌ با همین عذاب وجدان بخونی بهتره از ترک کردنش

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....