2777
2789
عنوان

یکی منو از این نادانی نجات بده😩

109 بازدید | 9 پست

من امسال میخوام کنکوز زبان شرکت کنم 

چون یازدهمم نهایی نبوده مجبورم نهایی کنم یازدهممو 

ولی من فقط میخوام دوازدهممو ترمیم کنم چون تاثیر معدل پایه یازدهم فقط ۱۰ درصده برای کنکور زبان و خیلی مهم نیست 

سوالم اینه که اگه فقط دوازدهمو ترمیم کنم و یازدهمو نهایی نکنم 

کلا اون ده درصدو در نظر نمیگیرن؟؟ یا مانع از کنکور دادنم میشن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه صفر لحاظ نمیشه،اگر نمراتت خوبه ترمیم نکن اگر زیر 18 ان ترمیم کن سخت نگیر اصلا مهم ترین تاثیر درصد ...

آخه یازدهمم نهایی نبوده و نمره ی بالایی گرفتم فقط سوالم اینه اگه ترمیم نکنم صفر لحاظ میشه؟

نه خیلی تاثیر نداره اگه درصد کنکورت بالا باشه اون اصلا به چشم نمیاد

اگه نهایی نبوده یازدهمت یعنی اصلا سابقه نداری برای نهایی ها 

من اینو از مشاور شنیدم راجب رشته شما البته نمیدونم 

ولی شنیدم که اگه فقط به کنکور و دوازدهم فکر کنی و یازدهم ایجاد سابقه نشه تراز خوبی نمیده باز اگه اینجوری بود که پشت میموندن امسال خیلیا به خاطر همین بیخیال شدن که باید یازدهمم ایجاد سابقه کنن

اگه هم امتحان نهایی دادین که اون بحثش جداس لازم به ترمیم نیست 

More water flowed under the bridge, people changed their minds
نه عزیزم صفر لحاظ نمیشه،شما کنکورت رو بالای 55 بزن بهترین رتبه رو میاری

پس یعنی اگه من فقط دوازدهمو ترمیم کنم و یازدهمو ول کنم و درصد کنکور زبانم بالا باشه قبول میشم آره؟

پس یعنی اگه من فقط دوازدهمو ترمیم کنم و یازدهمو ول کنم و درصد کنکور زبانم بالا باشه قبول میشم آره؟

صد درصد اصلا شما بشین فقط زبان بخون برسی به 70 یا 80 و تراز سوابقت 7000 باشه یا حتی 6800 زیر 200 میشی

هیچ.