2777
2789
عنوان

را ب طه دوران عقد تو رو خدا بیاین

935 بازدید | 50 پست

۹ ماهه عقد کردیم امروز شوهرم گفت کارو یه سره کنیم تو پیام گفت منم خانوادم سنتیه و واقعا برای ما دخترا استرس زیاده میترسم یه موقع تو دوران عقد چیزی شد خدای نکرده اون پسره چیزی نمیشا ولی من دخترم متاسفانه جامعه ی ما اینجوریه به هزار مصیبت راضی کردم بیخیال بشه باز خواست چی بگم به نظرتون؟

خدااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خانوادت سنته پس نکن 

کلا دردسرش برای ما دخترا دو براره 

بگو عروسی کنیم اون وقت 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

از نظر من رابطه در دوران عقد کلا اشکالی نداره ولی مطمئنا شرایطتت یه جوریه ک ترجیح دادی رابطه نداشته باشی

هرچی هم گفت بگو زودتر عروسی بگیر تا کارا یک سره شه

اگرم رابطه داشتین حتما با محافظت صد در صدی و ک ا ن د و م باشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !