2777
2789

من پوست صورتم مستعد جوشه از سن بلوغ به بعد مدام چند تا دونه همیشه روی صورتم جوش داشتم. قبلا پانژل میزدم برای جوش دراومده خوب بود چون از درون خشک میکرد ولی برای نزدن جوش برای من انگاری خیلی قوی نبود. تا اینکه برای رفع جای جوش مزوتراپی و میکرونیدلینگ انجام دادم تا مقداری حدود یک سوم جلوه جای جوشام برد بعد بهم فوم شوینده مناسب پوست چرب و مستعد آکنه هیدرودرم تجویز کرد که راضی بودم حدود چهار ماه طول کشید تموم بشه و چشام موقع شستشو صورتم نمی سوزوند. یه سری کرم برای بعد این اقدامات هم زیبایی نوشت و یه کرم درماتیپیک هم داد که گفت از اون موقع به بعد هر شب به صورتم بزنم. من تا سه کرم درماتیپیک ضد آکنه رو مرتب هرشب میزدم صورتم و واقعا تاثیر داشت جوشام از هر روز سه چهار تا شد دو روز یه بار دو تا دونه. قیمتش سیصد تومنه و چند روز پیش تموم کردم و دقیقا اون موقع سه چهار تا دونه جوش قلمبه زده بودم. چون اون موقع بیرون نمی رفتم یه پماد قبلا از داروخانه خریده بودم به اسم آکنومیس چون جزو دارو درمانی حساب میشه ارزونه حدود پنجاه شصت تومن میشه به قیمت الان. اونو از پریروز زدم جوشام خشک شدن و دیگه جوش نزدم

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

یه آبرسان سبوژن ۲ ژنو بایوتیک بخر تمام

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها این نکته هم اضافه کنم پماد اکنومیس با اینکه جوش بر بود ولی پوست منو حساس کرد و منجر به پوسته پوسته شدنش شد. همون درماتیپبک ضد آکنه بهترین گزینه هست. اسم اون فوم شستشو اصلاح کنم «اویدرم» هست

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.