2777
2789

اخه به تووچه دخترر

تو اگه باغبونی باغچه ی خودتو بیل بزن

تو چی میدونی اخهه

اگ کارما بگیرتت چییی

خیلی فکر کردی میفهمیی؟

چرا مثل مادربزرگا نصیحت میکنی

سرزنش نکن اگه دلش بشکنه چییی

اگه نظرت اشتباه باشه و باعث بشی به راه اشتباه بره چیی

اینا همه صدا های مغزمهههههههههه      

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای دقیقا منم 

میگم نکنه با یه نظر اشتباه من مسیر زندگیش به سمت بدی عوض بشه

یا نکنه ناراحت بشه و دلش بشکنه و ‌...

به خاطر همین همیشه سعی میکنم با فکر و منطق زیاد نظر بدم و هرچیزی رو نگم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
واای دقیقا منم میگم نکنه با یه نظر اشتباه من مسیر زندگیش به سمت بدی عوض بشهیا نکنه ناراحت بشه و دلش ...

واقعیت اینه که به نظرم ممکنه

حرفای دیگران خیلی تاثیر داره

یکی دلش پره از شوهرش

10 نفرم بنویسن طلاق تو ذهن استارتر تاثیر میزاره وبهش فکر میکنه قطعا

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

منم همین جورم یعنی اینطور فک میکنم یه راهنمایی اشتباه ممکنه زندگی اون طرف را زیر و رو کنه و من جوابی ...

دقیقا

واقعیت اینه که به نظرم ممکنهحرفای دیگران خیلی تاثیر دارهیکی دلش پره از شوهرش10 نفرم بنویسن طلاق تو ذ ...

بله دقیقا

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
منم همین جورم یعنی اینطور فک میکنم یه راهنمایی اشتباه ممکنه زندگی اون طرف را زیر و رو کنه و من جوابی ...

دقیقا