2777
2789

۱۲ام ، پایم خوبه تونستم چند فصل دهمو تابستون بخونم با تست ، درسمم خوبه ، اگه با قدرت بیشتری ادامه بدم میتونم رتبه زیر هزار شم؟

سهمیه اینام ندارم👋🏽

توصیه ای برام دارید خواهرانه در این مسیر برام؟🙂💙

اینکه تو کلاسای مدرسه چجور باشم فعال باشم یا چراغ خاموش یا تجربه ای که کمکتون کرده💙

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

فقط یخونو دوره فراموش نشه تست هم بزن زیاددددرتبت باور کن زیر ۹۰ میشهتو فقط بخاهرشتت چیه

تجربی ، قلبم بعد پیامت:❤️

میخوام که بشه .....

میبینم مثلا بعضی از دوستام خودشونو خیلی قوی کردن ، حتی بیست درصد یازدهم رو هم گرفتن ، اما بنده.....

از این ناراحت میشم که خود من میدونم تواناییم از همونا بیشتره اما چون صدمو مثل اونا نزاشتم اینم ،

همین اول سالی به نظرت چجوری باشم که هم معلما روم حساب بکنن هم خودم حس رضایت داشته باشم؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی ، قلبم بعد پیامت:❤️میخوام که بشه .....میبینم مثلا بعضی از دوستام خودشونو خیلی قوی کردن ، حتی ب ...

برنامه ریزی کن 

دایم مرور کن درساتو نزاری برای هفته بعد یادت بره همه چی

تست تست تست 

در روز حداقل 50تا تست باید برای هر درس تخصصی بزنی.

عمومیاتم قوی کن چون اگ قوی نباشن معدلت میاد پایین

هدفت پزشکی دانشگاه شهید بهشتی باشهانقدر تلاش کن که به خاصتت برسی فهمیدیتو مگ چیت از اونا کمتره از هم ...

ممنونم عزیز من💙

انشالله آینده رقم بزنه خواسته و هدف های هر دومونو💙