2777
2789
عنوان

دیگه درست میشه

136 بازدید | 16 پست

ب نامزدم گفتم حرومزاده و پدرش هم فوت شده نفسم بالانمیادبدنم میلرزع خانوادش فهمیدن گفتن قیدشوبزن ازخودشوخواهرش معذرت خواهی کردم اما انگارهیچ چیزدرست نمیشه خاله اش خیلی منودوس داشت بنظرتون برم پیش خاله اش؟؟

چرا همچین حرفی زدی؟

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از روز اولی که باتو سفر کردم، سوراخ قایقت را دیدم؛ با این حال باتو دل به دریا زدم ، به این امید که عشق معجزه میسازد. نساخت!☁️🫧🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کردم خیانت کرده

چطور شد که به گوش خانوادش رسید خودش گفت؟

بنظرم اگه بری پیش خاله‌ش اوضاع بدتر میشه به هرحال یه طرف قضیه خواهرشه، همون از خودش و خانوادش معذرت خواهی کنی و تلاشتو کنی تا اگه شد دوباره باهات دلش صاف شه کافیه

واسطه نفرست

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از روز اولی که باتو سفر کردم، سوراخ قایقت را دیدم؛ با این حال باتو دل به دریا زدم ، به این امید که عشق معجزه میسازد. نساخت!☁️🫧🍃

نه اون حرومی رو ولش حالا انگار خودشون تو عصبانیت فحش نمیدن نباید معذرت خواهی میکردی اینطوری خودتو کو ...

نمیشه عزیزم نمیتونم جونم ب جونش وابسته اس خودش همیشه موقع بحث میومدبه دست وپام میفتاد

نمیفته گفت دیگه خانوادم نمیزارن باخانوادت صحبت کن بگین دیگ ایناراضی نمیشن

وانمود کن بی خیالش شدی بهش بگو باشه اتفاقا خواستگار جدید واسم اومده بعد دو سه روزی صبر کن اگه به غلط کردن نیفتاد

عزیزم آیه ۱۱۵ انعام رو ۵ بار بخون در روز

هر روز بخون تا آشتی

و دیگه هرگز از الفاظ رکیک استفاده نکن هیچ مردی از زنی که از این الفاظ استفاده کنه خوشش نمیاد روی واژه هات دقت کن لطفا انشالله درست میشه 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

وانمود کن بی خیالش شدی بهش بگو باشه اتفاقا خواستگار جدید واسم اومده بعد دو سه روزی صبر کن اگه به غلط ...

اتفاقا ۴ روز صبرکردم نیومد گفت من خانوادم دنبال بهونه بودن

پس شانس آوردی ببین اونها ک دنبال بهانه بودن احتمالا اگر عروسی میکردین و بعد یکی دوسال واسه شوهرت معمولی میشدی بلافاصله خانواده اش زیر پاش میشستن تا تو رو طلاق بده اونوقت بدبخت میشدی، شانس آوردی که اون فحش رو دادی وتمام، به نظرم  جوونی و زیبایی  خودتو بردار برو سراغ خانواده ای که تو رو به عنوان عروسشون قبول داشته باشن نه اینکه دنبال بهانه باشن تا بندازنت دور.