2777
2789

برا چند ماهس؟؟؟؟ خارجیه تاالان اسمش رو نشنیده بودم 

منم برا پسرم دنبال یه شیر خشک خوب هستم 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
برا چند ماهس؟؟؟؟ خارجیه تاالان اسمش رو نشنیده بودم منم برا پسرم دنبال یه شیر خشک خوب هستم

مگه شیرخشک رو دکتر نباید تجویز کنه؟ 

شما خودت میخری آخه منم میخوام به دخترم کمکی بدم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه شیرخشک رو دکتر نباید تجویز کنه؟ شما خودت میخری آخه منم میخوام به دخترم کمکی بدم

من خودم خریدم 

برا دخترم هم خودم خریدم فعلا بهش نان ۱میدم 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
برا چند ماهس؟؟؟؟ خارجیه تاالان اسمش رو نشنیده بودم منم برا پسرم دنبال یه شیر خشک خوب هستم

از بدو تولد تا یک سالگی فکر میکنم اره ترکه پسر من آلرژی داره و توی مدفوعش خونه اپتامیل پپتی میدادم خوبه سبکه و بهش میسازع اما خون توی مدفوعش هنوزم هست با اینکه شیر منم نمیخوره  الان برای نـٔوکیت نوشتن اما پیدا نمیشه

از بدو تولد تا یک سالگی فکر میکنم اره ترکه پسر من آلرژی داره و توی مدفوعش خونه اپتامیل پپتی میدادم خ ...

آهان انشاالله که پیدا بشه

مگه شیرخشک رو دکتر نباید تجویز کنه؟ شما خودت میخری آخه منم میخوام به دخترم کمکی بدم

اگه دخترت مشکلی نداره مثل دلدرد یا نفخ و خون و مخاط توی مدفوعش اره میتونی خودتم هر شیر خشکی بخری بهتره از ببلاک و اپتامیل شروع کنی

اگه دخترت مشکلی نداره مثل دلدرد یا نفخ و خون و مخاط توی مدفوعش اره میتونی خودتم هر شیر خشکی بخری بهت ...

رفلاکس و نفخ داره. 

آپتامیل که پروتئین گاوی داره و برای رفلاکس خوب نیست. 

گیگوز هم دادم انگار اسهال میداد. 

الان موندم چی براش بگیرم 

هوا هم سرده میترسم بچه رو تا دکتر ببرم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

نان خوبه؟ یبوست نمیاره؟

آره خوبه وزن دهیش هم عالیه نه نمیاره فقط پسر من زیاد طعشو حس میکنم دوست نداره