2777
2789
عنوان

شوهرم جا خوابشو جدا کرد ازم

522 بازدید | 15 پست

ی هفته است عروسی کردیم شوهرم  جای خوابشو ازم جدا کرد 🥲گف نمیتونه رو‌ تخت بخوابه

منم عادت ندارم رو زمین بخوابم

این ی هفته هر صدای میومد شبا میترسیدم میرفتم بغلش☹️

منم غرورمو نشکستم اومد بغلم کرد هی گفتم برو بخواب خوابم میاد و رفت😔

منو شوهرم جاهامون از اول جدا ...بخاطر اینکه من رو تخت کمردرد میشدم و شوهرم باید رو تخت میخابید

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه موضوع جالبی بیایید بگید با هم هستید یا جدا می‌خوابید چند ساله زندگی میکنید اینکه میگن جدا خوابیدن خوب نیست چیه داستان 

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

اووووو سخت نگیر ،خب منم همسرم نمیتونه رو تخت بخوابه تو برو رو زمین بخواب چیزیت نمیشه،العانم اولاشه غرور تو رابطه هست چند سال بگزره غرور واین حرفا دیگه نیست ما اگه قهر هم باشیم میپرم رو سرو کلش اشتی میکنیم اوایل ازدواج خیلی بم برمیخورد قهر میکردم تا چند روز 😅😅العان دیگه خبری از قهر نیست

خب پایین تخت بخوابه که نزدیک باشید

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم باوان قشنگم الان چند ماهه که مهمون دلم شدی چقدر داشتنت قشنگه کوچولوی من تکونات زیباترین حس دنیاست و صدای قلب کوچیکت قشنگترین صدای دنیاست بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم🥹💋😍💙a🧿

منو شوهرم جاهامون از اول جدا ...بخاطر اینکه من رو تخت کمردرد میشدم و شوهرم باید رو تخت میخابید

واقعا بهم برخورد ☹️بغض کردم

خالم میگف ۳۰ ساله رخت خوابمو از شوهرم جدا نکردم

حالا من سره ی هفته🫤

رو زمین راحت تره

خدایی زمین راحته هرطرفی دلت بخواد وول میخوری

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم باوان قشنگم الان چند ماهه که مهمون دلم شدی چقدر داشتنت قشنگه کوچولوی من تکونات زیباترین حس دنیاست و صدای قلب کوچیکت قشنگترین صدای دنیاست بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم🥹💋😍💙a🧿

منظورم همین برخورنا و ناراحتیاست بلاخره تو پلت مونده ک جاشو جدا کرده و اینا طبیعیه غصه نخور

اوهوم 

ب شانسم مونده 

یارو ۳ تا بچه داره جا خوابش کنار شوهرشه 

هفته پیش پنج شنبه اومدم تو این خونه 

اوهوم ب شانسم مونده یارو ۳ تا بچه داره جا خوابش کنار شوهرشه هفته پیش پنج شنبه اومدم تو این خونه

عزیزم😅😅😅فک کردم منو میگی منم دقیقا سه تا بچه دارم جا خوابمم کنار شوهرمه ولی والا خبری نیست فقط بیشتر وقتا با زانو میره تو شکمم 😂