2777
2789
عنوان

بنظرتون دلشون میخاد اشتی کنن

101 بازدید | 14 پست

من بامادرشوهروخواهرشوهرم نزدیکه ۴۰ روزه قهرم سریه مساله ای که کاملاحق بامن بود وواقعا بی احترامی نکردم وقتی دیدم خواهرشوهرم بی احترامی می کنه ازخونه مادرشوهرم بلندشدموگفتم جایی که حرمتم حفظ نشه نمیمونم  ومتاسفانه مادرشوهرمم به ناحق طرف دخترش بود همسرمم همراهم پاشد اومدیم خونه ونزدیمه ۴۰ روزه همسرمم نمیره خونشون ومیگه باید دعوت کنن تابریم من این قضیه بحث ودعوا خانواده شوهرمو بایه مشاور درمیون گذاشتم به همسرم گفت کاملا حق باهمسرتونه وباید از خانوادت فاصله بگیری وخانومتون حق داره ناراحت باشه وهمسرتون بی احترامی وبی ادبی نکرده البته ازحق نگذریم همسرم کاملا حق روبهم میده وهمیشه میگه اونا اخلاقشون اینه ومن عذرمیخوام حالا ۴۰ روزه خونشون نمیریم چندروز پیش پدرشوهرم ازباغشون برامون میوه اورده داده همسرم خواستم بدونم اگه قهریم میوه فرستادنشون براچیشونه ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه شما قهر هستید دلیل نمیشه که پدر شوهرتون دلش بیاد که بچه ش از محصول باغ بی نصیب بمونه

مسائل رو باید از هم تفکیک کنید

همسرتون هرچقدر هم طرف شما رو توی دعوا بگیره رابطه ش با پدر و مادرش سر جاش هست

اینکه شما قهر هستید دلیل نمیشه که پدر شوهرتون دلش بیاد که بچه ش از محصول باغ بی نصیب بمونهمسائل رو ب ...

پدرشوهرم اگربزگتره دلش نمیخادازدیدن بچش بی نصیب بمونه بیاد بزرگتری کنه مسایل روحل کنه مقصر زن ودخترخودش هستن چرا نمیاره میوه روبده به عروسش بگه عروسم چندمدته تووپسرم چرانمیای خونمون بالاخره من باپدرشوهرم قهرنیستم که با دختروزنش قهرم برام سواله تا دم درخونمون میاد اما حاضرنیست میوه روبده به من همسرمو صدامیکنه میده به اون اونی که باید تفکیک کنه پدرشوهرمه نه من چندین بارتا حیاطمون اومده اما حاضرنشده یکباربپرسه چرانمیاین چون اونم طرف دختروزنشه

پدرشوهرم اگربزگتره دلش نمیخادازدیدن بچش بی نصیب بمونه بیاد بزرگتری کنه مسایل روحل کنه مقصر زن ودخترخ ...

وقتی شما توقع داری همسرتون از شما حمایت کنه پدر شوهرتون هم به عنوان همسر باید از همسرش حمایت و پشتیبانی کنه

هر کسی فکر می کنه توی دعوا حق با خودش هست و همیشه بقیه مقصر هستند

قطعا مادر و خواهر همسرتون هم اگر بیان اینجا و ماجرا رو تعریف کنن شما مقصر جلوه می کنی

هر دعوایی همیشه دو سر داره

شما توقع داری پدر شوهرت بخاطر شما بره زن و دخترش رو چکار کنه؟!!

شما هر چقدر هم با اون خانواده قهر و کینه و کدورت داشته باشی باید قبول کنی که همسر شما پسر اون خانواده هست و پدر و مادر ایشون قرار نیست بخاطر یه دعوای عروس و مادرشوهری فرزندشون رو بذارن کنار

توقع شما به عنوان کسی که قهر کرده منطقی نیست. هم قهر هستی و هم توقع عزت و احترام داری.

برای اشتی هر دو طرف باید قدم بردان

وقتی شما توقع داری همسرتون از شما حمایت کنه پدر شوهرتون هم به عنوان همسر باید از همسرش حمایت و پشتیب ...

عزیزم من ادمی نیستم دنبال دعوا و بهانه باشم ما سه تاعروس هستیم جاریامم باهاشون مشکل دارن وازدستشون عاصی شدن ودلخورن پس این وسط نتیجه میگیریم اونا خودشون ادمای مشکل داری هستن وعروس رو به چشم یه غریبه میبینن وچشم دیدنشو ندارن چون بارها دیدم مادرشوهرم زمانایی که باهم خوب بودیم ازجاریام پیش من گله میکرد ویاحتی بااون یکی جاریم چندین ماه قهربود وجاریامم مدام ازشون دلخورن  دررابطه باپدرشوهرمم باید بگم اگه بزرگترهم بخاد خاله زنک بازی دربیاره که دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه بزرگتراسمش روشه یعنی بزرگتری کردن نه اینکه بخاد سمت دختروزنش که حالا مقصرهستن هم باشه من تشنه اشتی اونا نیستم فقط دلم نمیخاد همسرم بخاطر من رابطش بااونا بدیاخراب بشه وگرنه که میدونم اونا ۱۵ ساله رفتارشون همینه 

عزیزم من ادمی نیستم دنبال دعوا و بهانه باشم ما سه تاعروس هستیم جاریامم باهاشون مشکل دارن وازدستشون ع ...

خب پس شما بشین کنار و بذار پدر و پسر خودشون باهم کنار بیان. نه توقع داشته باش که میان حیاط شما رو صدا کنن و نه با اینکه چی برای پسرشون میارن و چرا میارن کاری داشته باش

وقتی شما توقع داری همسرتون از شما حمایت کنه پدر شوهرتون هم به عنوان همسر باید از همسرش حمایت و پشتیب ...

من اگه واقعا کار نادرست یابدی می کردم حاضربودم جتی برم خونشون یاعذرخواهی کنم ولی خواهرشوهرم بی دلیل بهم بی احترامی کرد منم جوابشو ندادم فقط ازخونشون بلندشدم گفتم جایی حرمتم حفظ نشه نمیمونم اصلا کاری نکردم بخاطرش برم عذرخواهی ولی اگه اونا پاپیش بزارن حاضرم بخاطر همسرم اشتی کنم

خب پس شما بشین کنار و بذار پدر و پسر خودشون باهم کنار بیان. نه توقع داشته باش که میان حیاط شما رو صد ...

کاری نداشتم وندارم والبته نباید توقع احترام وادب هم ازشون داشته باشم چون فاقد این قضیه هستن مشکل من اینه که ازول اینارومثل خانواده خودم دیدم درصورتی که اونا فقط من ویه غریبه دیدن ومیبینن وگرنه این رفتارارو باهام نمیکردن

من اگه واقعا کار نادرست یابدی می کردم حاضربودم جتی برم خونشون یاعذرخواهی کنم ولی خواهرشوهرم بی دلیل ...

وقتی پدر شوهرتون تا حیاط خونه شما اومده یعنی شما می تونستی بری به ایشون که می گی باهم مشکلی هم نداری یه سلام بدی و تشکر کنی. ولی معتقدی که ایشون وظیفه داشتن که بیان و به جای پسرشون شما رو صدا کنن که واقعا این خواسته غیر منطقیه

هم در هر قهر و هم در هر آشتی نمیشه فقط از یک طرف انتظار داشت

خب پس شما بشین کنار و بذار پدر و پسر خودشون باهم کنار بیان. نه توقع داشته باش که میان حیاط شما رو صد ...

چندوقت پیش پدرشوهرم اومده بود حیاط پسرم گفت مامان منم همراه اقابزرگ برم پدرشوهرم گفته بود برو ازمامانت اجازه بگیربعد بیا خداشاهده مانعش نشدم رفته بود خونه پدرشوهرم پسرم میگه مامان داشتم دستامو میشستم یه کم اب ریخت زمین مادرسرم داد زد بهت تربیت ندادن بنظرت مادربزرگی که بعدازیکماه نوشو میبنه باید اینطوربرخورد کنه ؟؟بچه چه گناهی کرده حالا اگه نمیذاشتم برم میگفتن عروس نمیزاره نومو ببینیم موندم چه کنم

وقتی پدر شوهرتون تا حیاط خونه شما اومده یعنی شما می تونستی بری به ایشون که می گی باهم مشکلی هم نداری ...

من ازطریق یه کسی متوجه شدم که پدرشوهرم پشت زن ودخترشه ومسلما اگه میرفتم پایین رفتاردرستی بامن نمیخواست داشته باشه چون چندبار سرم اومده دیدم محلم نذاشته  منم دیگه خیلی خودمو تحقیروکوچیک کردم ونمیخوامم بی دلیل خودمو بی ارزش کنم چون واقعا کاری نکردم لایق بی احترامی وبی محلی وبی ادبی باشم تاحدی که خودم همسرمم اینومتوجه شدن