2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 62 پست

مهریه ای که براحتی مرد میتونه جیره بندیش کنه بدرد نمی‌خوره. 

ضمن عقد رو کاامل بگیر و یه مهریه ی معقول و مناسب. 

حواست باشه حتما برای حق طلاق و حضانت از وکیل کمک بگیر. یه نکته مهم داره ، یادم رفته الان. 

ناشناس🦦 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مهریه ای که براحتی مرد میتونه جیره بندیش کنه بدرد نمی‌خوره. ضمن عقد رو کاامل بگیر و یه مهریه ی معقول ...

اهان ، حتما ، ولی بعید میدونم شروط ضمن عقد را کامل قبول کنند 😅

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

به نظرم نگو احتمالا منصرف شن حتی تو فیلما هم قبول نمیکنن مخصوصا اون شرایط ضمن عقدتو یکیش تحصیل و اشت ...

به نظرم حق حضانت و اول به صورت خصوصی با خود پسر در میون بذار ببین عکسالعملش چیه بعد در حضور خانواده ها مطرح کن.

به نظرم حق حضانت و اول به صورت خصوصی با خود پسر در میون بذار ببین عکسالعملش چیه بعد در حضور خانواده ...

اگر که خود پسره بپذیر ، خانواده اشون مشکلی ندارند 

مهم پسره است ، اول قراره با خودشون صحبت کنیم

اگه حضانت و قبول نکرد حتما سکه هارو بالا ببر ،الان روشنفکر بازی در میاری ولی خدای نکرده موقع مشکل متوجه میشی اشتباه کردی.

مهریه رو در حد ۱۴ تا بگیر ، مطمئن باش قبول میکنن. 

در مورد حق طلاق و حضانت با داماد اول صحبت کن. کاملا مسلط و جدی. سیاست زنانه هم چاشنیش کنی قبول میکنه. اینا مثل بچه هستن. یمقدار رو مخشون بری و از زنونگیت استفاده کنی غلامت میشن😂

ناشناس🦦 

ماشاءالله بهت دختر قوی

پوست کنده شد تا به اینجا رسیدم ، کار فرهنگیم انجام میدم ب

یه موسسه زیر نظرم برنامه اجرا میکنند ، این آقا پسر هم توی همین‌مراسمات بنده را دیدند 

اگه حضانت و قبول نکرد حتما سکه هارو بالا ببر ،الان روشنفکر بازی در میاری ولی خدای نکرده موقع مشکل مت ...

اگر قبول نکردند همین کار انجام میدم 

مهریه رو در حد ۱۴ تا بگیر ، مطمئن باش قبول میکنن. در مورد حق طلاق و حضانت با داماد اول صحبت کن. کامل ...

پسره هم زرنگه هم از همه بعدی اطلاعات داره ، نمیشه ، اصلا بچه نیست ، عمرا بشه مخشو زد 

هیچ مردی نیست که نشه مخشو زد😁

خیلی باهوشه ، مذهبیم هیت مطمئنم خودش با این موارد مشکلی نداره ، ولی فکر کنم خواهر و مادرش با سه دنگ خونه مشکل داشته باشند