2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 62 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب پس خوبه اگه از همین اول به نامت بزنه ولی بازم تعداد سکه هات و تونستی ببر بالاتر،البته حق حضانت و ...

سکه زیاد برام مهم نیست ، چون خودم از لحاظ مالی مشکل ندارم و اگر روزی خدایی نکرده جدا شدیم همون تعداد به نظرم کافیه ، ولی بازم درموردش فکر میکنم 

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

خب پس خوبه اگه از همین اول به نامت بزنه ولی بازم تعداد سکه هات و تونستی ببر بالاتر،البته حق حضانت و ...

من حق حضانت را از خود مهریه مهم تر میدونم 

قراره فردا صحبت کنیم

به نظرم نگو احتمالا منصرف شن حتی تو فیلما هم قبول نمیکنن مخصوصا اون شرایط ضمن عقدتو یکیش تحصیل و اشتغال خوبه بقیه نه به نظر من تعداد سکه هاتو بیشتر کنی به جای همه اونا بهتره

سکه زیاد برام مهم نیست ، چون خودم از لحاظ مالی مشکل ندارم و اگر روزی خدایی نکرده جدا شدیم همون تعداد ...

خدارو شکر ولی به هر حال باید از اون شکست احتمالی حداقل یه پشتوانه به دست بیاری ولی میگم حضانت خیلی مهمتره چون معمولا با مهریه تاخت میزنن.

به نظرم نگو احتمالا منصرف شن حتی تو فیلما هم قبول نمیکنن مخصوصا اون شرایط ضمن عقدتو یکیش تحصیل و اشت ...

فکر نکنم کسی با شرایط الان و روز به روز بالاتر رفتن قیمت سکه بیش از این را قبول کنند ، من مادر تقریبا ۹ میلیارد مهریه اشونه ولی پدرم نمیتونند بدن ، دوست ندارم روزی شرایطشون مثله پدرم بشه

موافقم کاملا گرچه خودم مطرحش نکردم چون حس کردم طرف مقابلم آمادگیش و نداره و نمیخواستم وصلت بهم بخوره ...

من میترسم ، بهم بخوره ، و پسره جا بزنه 

شغل خودت و اقا داماد چیه عزیزم

خودم که شغل اصلیم برنامه نویسیه ، یه مدت دانشگاه تدریس میکردم ، الانم توی مدارس ریاصی و فیزیک تدریس میکنم ولی درآمد اصلیم همون برنامه نویسیه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز