2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 62 پست

مهریه ای که براحتی مرد میتونه جیره بندیش کنه بدرد نمی‌خوره. 

ضمن عقد رو کاامل بگیر و یه مهریه ی معقول و مناسب. 

حواست باشه حتما برای حق طلاق و حضانت از وکیل کمک بگیر. یه نکته مهم داره ، یادم رفته الان. 

ناشناس🦦 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهریه ای که براحتی مرد میتونه جیره بندیش کنه بدرد نمی‌خوره. ضمن عقد رو کاامل بگیر و یه مهریه ی معقول ...

اهان ، حتما ، ولی بعید میدونم شروط ضمن عقد را کامل قبول کنند 😅

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

به نظرم نگو احتمالا منصرف شن حتی تو فیلما هم قبول نمیکنن مخصوصا اون شرایط ضمن عقدتو یکیش تحصیل و اشت ...

به نظرم حق حضانت و اول به صورت خصوصی با خود پسر در میون بذار ببین عکسالعملش چیه بعد در حضور خانواده ها مطرح کن.

به نظرم حق حضانت و اول به صورت خصوصی با خود پسر در میون بذار ببین عکسالعملش چیه بعد در حضور خانواده ...

اگر که خود پسره بپذیر ، خانواده اشون مشکلی ندارند 

مهم پسره است ، اول قراره با خودشون صحبت کنیم

اگه حضانت و قبول نکرد حتما سکه هارو بالا ببر ،الان روشنفکر بازی در میاری ولی خدای نکرده موقع مشکل متوجه میشی اشتباه کردی.

مهریه رو در حد ۱۴ تا بگیر ، مطمئن باش قبول میکنن. 

در مورد حق طلاق و حضانت با داماد اول صحبت کن. کاملا مسلط و جدی. سیاست زنانه هم چاشنیش کنی قبول میکنه. اینا مثل بچه هستن. یمقدار رو مخشون بری و از زنونگیت استفاده کنی غلامت میشن😂

ناشناس🦦 

ماشاءالله بهت دختر قوی

پوست کنده شد تا به اینجا رسیدم ، کار فرهنگیم انجام میدم ب

یه موسسه زیر نظرم برنامه اجرا میکنند ، این آقا پسر هم توی همین‌مراسمات بنده را دیدند 

اگه حضانت و قبول نکرد حتما سکه هارو بالا ببر ،الان روشنفکر بازی در میاری ولی خدای نکرده موقع مشکل مت ...

اگر قبول نکردند همین کار انجام میدم 

مهریه رو در حد ۱۴ تا بگیر ، مطمئن باش قبول میکنن. در مورد حق طلاق و حضانت با داماد اول صحبت کن. کامل ...

پسره هم زرنگه هم از همه بعدی اطلاعات داره ، نمیشه ، اصلا بچه نیست ، عمرا بشه مخشو زد 

هیچ مردی نیست که نشه مخشو زد😁

خیلی باهوشه ، مذهبیم هیت مطمئنم خودش با این موارد مشکلی نداره ، ولی فکر کنم خواهر و مادرش با سه دنگ خونه مشکل داشته باشند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز