2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی با دیدن پنج فصلش نتونی حکمت خدا رو از رنج های زندگیمون و... متوجه بشی اگه دور از جون بری کما بازم متوجه نمیشی

جوابتو تو همونا پیدا میکنی. بدون نیاز به تجربه ی شخصی...

سلامت باشی همیشه 

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

واقعا؟چیزی ازاون دنیایادته؟

اون دنیاروندیدم داشتم میرفتم که برگشتم به اون نوری که همه میگن رسیدم اما یهووسطش سقوط کردم خیلی کوتاه بود

سربارداری دومم ماه آخربودتومطب بیهوش شدم(افت فشارخون ناگهانی دارم)وزن من خیلی بالابود وسنگین بودم اصلانمیتونستم تکون بخورم اما وقتی بیهوش شدم خیلی سبک بودم جوری که پامومیذاشتم روبرگ درخت شبیه برگ توت بوداما پهنتروبزرگتر پامومیذاشتم روش ومیپریدم باخودم میگفتم چقدسبکم من که سبک نبودم همینجوری که میرفتم بالا یهودیدم وسزیه دره ام که خاکیه وسط اون دره یه نورسفید خیرهکننده است داشتم میرفتم سمت نور که برم بالا یهو سقوطکردم توجسمم وبه هوش اومدم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
وقتی با دیدن پنج فصلش نتونی حکمت خدا رو از رنج های زندگیمون و... متوجه بشی اگه دور از جون بری کما با ...

من ازپنج فصل فقط 4قسمت دیدم ...ارزومه بشینم همشوببینم

چه بگویم