2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۲۴ سالمه بچه هم ندارم دیشب دقیقا یهو دیدم سینه ی چپم یکم درد میکنه وقتی رو شکم میخوابم اومدم معای ...

از دکتر خوشم نمیاد چیه دختر خوب؟!

ببین 80% توده های سینه خوش خیم هستن. درد داشتن نشانه ی خوبیه. به احتمال زیاد شما کیست سینه داری که دکتر میتونه مایع داخلش رو بکشه تا دردش کم بشه

اما پستان بافت بسیار حساسیه. اصلا سرسری ازش نگذر. یه معاینه برو و خیالت رو راحت کن

چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما اینکه انسان توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است... معجزه ای دلنشین... "هاروکی موراکامی"
از دکتر خوشم نمیاد چیه دختر خوب؟! ببین 80% توده های سینه خوش خیم هستن. درد داشتن نشانه ی خوبیه. به ...

نیست در توانم .من تا حالا دکتر نرفتم تا حالا حتی یه آمپولم نزدم تو زندگیم 

پام به دکتر باز بشه خود به خود میمیرم اووووووووووووف 

لا حول ولا قوه الا بالله
نیست در توانم .من تا حالا دکتر نرفتم تا حالا حتی یه آمپولم نزدم تو زندگیم  پام به دکتر باز بشه ...

اینم از اون حرفاست

من بودم اصلا تعلل نمی کردم

قصدم به هیچ عنوان ترسوندنت نیست. اما از تغییرات پستان نباید چشم پوشی کرد

چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما اینکه انسان توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است... معجزه ای دلنشین... "هاروکی موراکامی"
اینم از اون حرفاست من بودم اصلا تعلل نمی کردم قصدم به هیچ عنوان ترسوندنت نیست. اما از تغییرات پستا ...

میدونم عزیزم ممنونم از راهنماییت .ولی من یه آدم فوق العاده ترسوام که همیشه از یه سرم ساده هم فراری بودم .میدونم شاید باورش سخت باشه ولی یه گندی هستم که دومیش خودمم.یعنی اگر طوریمم باشه اقدامی نمیکنم برای درمان .همین الان دستام  یخ کرده دوباره قلبم تند میزنه

میشه یکی بگه حالا سونوش چطوری هست ؟دکترم خودش معاینه میکنه ؟

لا حول ولا قوه الا بالله
میدونم عزیزم ممنونم از راهنماییت .ولی من یه آدم فوق العاده ترسوام که همیشه از یه سرم ساده هم فراری ب ...

بله معاینه دستی می کنه

میخوابی روی تخت دستاتو می بری بالا دکتر معاینه ت می کنه

سونو هم همینطوره مث یه سونوی معمولی

ممنونم .من برم یکم گریه کنم ...

الهی بیا بغلم

گریه چیه دختر تو اول جوونیته

منو بگی حق داشتم بشینم برای بچه ی بی پدرم اشک بریزم

بازم میگم برو معاینه تا خیالت راحت بشه

آخه سونوگرافی از سینه چطوری ؟ من ماموگرافی شنیدم .....

سونوگرافی رحم و تخمدان چطوره؟! اینم مث همونه عزیزم