2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره مردا خیلی راحتن 

من متوجه دو تا غده داخل سینه م شدم اندازه تخم مرغ خیلی سختی کشیدم تا جراحی کردم

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
پس خیلی سفت تر باید باشه  واااای ما خانما چقد باید دغدغه داشته باشیم بخدا مردا خیلی راحتن ...& ...

بر خلاف تصور آقایون هم به این سرطان مبتلا میشن

اگه اشتباه نکنم سالانه 1700 مرد در دنیا دچار این سرطان میشن

چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما اینکه انسان توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است... معجزه ای دلنشین... "هاروکی موراکامی"
سونوگرافی ؟ یا مامو گرافی ؟

سونوگرافی

مامو گرافی رو برای سن پایین انجام نمیدن

چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما اینکه انسان توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است... معجزه ای دلنشین... "هاروکی موراکامی"

من ۲۴ سالمه بچه هم ندارم دیشب دقیقا یهو دیدم سینه ی چپم یکم درد میکنه وقتی رو شکم میخوابم اومدم معاینه کردم کاری که همیشه میکنم از دوران دبیرستان.برای اولین بار دیدم یه چیزی تو سینمه اندازه یه نخود سفت یهو از جام پریدم از شدت ترس عرق کرده بودم گریه میکردم .حالا از دیشب تا حالا تو گوگل دارم سرچ میکنم 

از دکترو اینا هم خوشم نمیاد و اینکه خیلی هم میترسم .کی تجربه ی مشابه من داره بیاد کمکم کنه

لا حول ولا قوه الا بالله
تخم مرغ ؟؟؟؟؟!!!!!!

بله یکیشون بزرگ بود اندازه تخم مرغ اون یکی کوچیکتر بود

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
من ۲۴ سالمه بچه هم ندارم دیشب دقیقا یهو دیدم سینه ی چپم یکم درد میکنه وقتی رو شکم میخوابم اومدم معای ...

میگن درد طبیعیه 

مهم نیس شاید هورمونهات کمی تغییر کرده 

نگران نباش 

منم اوایل خیلی حساس بودم ...

سونوگرافی مامو گرافی رو برای سن پایین انجام نمیدن

فکر کنم زیر چهل سال انجام نمیدن...

ولی منو فرستادن ماموگرافی چون درد هم داشتم خیلی بد بود

تو سایتا نوشته بیشتر این کیستا خوش خیم هستن .خطری ندارن .فقط اگر درد زیاد داشتن یا اندازش بزرگ شد باید عمل بشه که عملشم سرپاییه یه روزم بستری نداره .تو همین نی نی سایتم خوندم خانومه نوشته من چند بار عمل کردم دوباره در میاد ... مثل کیست تخمدان که بعضیا عمل میکنن یه سال بعد دوباره در میاد ...حالا نمیدونم چیکار کنم لطفا کسی اطلاعاتی داره بیاد بگه

و اینم بگم که اگر ترشح داشتید از سینه یا فرورفتگی نوک سینه اون نگران کننده تره

لا حول ولا قوه الا بالله