2777
2789
ابنجوری باشه خوبه ماموگرافی درد داره مامان من رفته بود گفت خیلی سخت بود سینه آدم له میشه

اصلا درد نداره گلم

چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما اینکه انسان توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است... معجزه ای دلنشین... "هاروکی موراکامی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران رفتی ؟

بله عزیزم

اسم دکتر یادم نیست موضوع مال دو سه سال پیشه

ولی مطبش تهرانسر بود

چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما اینکه انسان توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است... معجزه ای دلنشین... "هاروکی موراکامی"
مرسی    

وااای چرا گریه عزیزم 

اگه واقعا چیزی حس میکنی زیر دستت برو دکتر یه معاینه ساده میکنه 

اگر خدای نکرده  کیست باشه یه جراحی سر پایی میکنه و بخیه میخوره و تمام ....

ولی من جراحی کردم بخیه نزد 

چون روزی یه بار باید شستشو میکردم داخلشو

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
من ۲۴ سالمه بچه هم ندارم دیشب دقیقا یهو دیدم سینه ی چپم یکم درد میکنه وقتی رو شکم میخوابم اومدم معای ...

برو پیش متخصص زنان یا جراح عمومی برات سونوگرافی مینویسه و معاینه میکنه

😎
تو سایتا نوشته بیشتر این کیستا خوش خیم هستن .خطری ندارن .فقط اگر درد زیاد داشتن یا اندازش بزرگ شد با ...

نمیشه بگی حتمن کیسته توسونوگرافی تشیخیص میدن کیسته یا نه حتمن برو دکتر به اطلاعات تو نت کلیه ولی تشخیص با پزشکه

😎
میدونم عزیزم ممنونم از راهنماییت .ولی من یه آدم فوق العاده ترسوام که همیشه از یه سرم ساده هم فراری ب ...

سونوگرافی درد نداره اصلن نگران نباش اونجا هم همچی مشخص میشه انشالله چیزی نیس  نترس ولی حتمن برو پیش دکتر برای سونوگرافی خودم چند بار انجام دادم اصلن درد نداره 

😎
عزیزم میشه بگی واسه شما چطوری بود ؟علائمت ؟ اولین بار خودت متوجه شدی ؟

مال من سفت بود خیلی سوزش داشت روی پوست سینه م قرمز شده بود ... 

بله خودم متوجه شدم 

چون عفونت کرده بودن غده ها گفتن بخیه نمیزنیم باید مرتب شستشو بشه داخل سینه به مرور زمان خودش گوشت میاره پر میش 

یه دو ماهی طول کشید تا خوب شد

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .