2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برعکس خیلی لاغرم اصلا چاق نمیشم فقط ریزش مو شدید دارم

ربط به چاقی لاغری نداره 

کسی که تنبلی داره قند بیشتری جذب میکنه و میزان تنبلی بیشتر میشه 

باید غذای سالم بخوری و ورزش و پیاده روی داشته باشی تا تاثیر داشته باشی. 

کسی میدونه پرمویی بعد درمان تنبلی تخمدان کم میشه یا ن 

من پر گردنم و چونم مو شده خجالت میکشم برم بیرون اصلا🥲

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

کدوم علائمشو دارین شما؟

توی سونو مشخص بود ( مشکوک ) 

دیر به دیر پریود میشم و وقتی پریود میشم با لکه شیش تا هفت روز طول میکشه

یکم جوش روی بازو و صورت 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

من پرمویی اینا ندارم اصلا فقط ریزش شدید

ورزش کن یوگا نصب کن صبا انجام بده

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

من پرمویی اینا ندارم اصلا فقط ریزش شدید

خوش بحالت🥲💔

تنبلی تخمدان خیلی شایع هست. حتما وزنتو نرمال کن، قند و شکر و فست فود، سیگار و قلیون رو حذف کن. خواب کافی داشته باش و ورزش کن. چون درمان اصلی تنبلی تخمدان اصلاح سبک زندگیه. مواد غذایی مثل زعفران، به، عسل، هویج، شیربادام برای باروری موثر هستن. ویتامین دی تو چک کن و اگر کم بود مصرف کن‌. در کنارش اگه دارویی داری هم منظم مصرف کن که زودتر درمان بشی. 

وقتی یک ماما، مامان میشه