2777
2789
عنوان

خداروشکر ولی بیاین بگم معلمی چشه

321 بازدید | 23 پست

بیاید از خوبی ها وبدی هاش بگید

همه تو سایت فک میکنن معلمی محشره 

درصورتیکه معلما مینالن 

در عوض ۴ ماه تابستون ۹ ماه زجر با دانش اموزای فضول و درس نخون ومنکه مختلطن جای دور 

حقوق کم  ونداشتن وام ومزایای بانک 

تبعیض بین متاهلا ومجردا

و خیلی مسائل دیگه

که حس میکنم برا جایگاهم ارزشی قائل نشده اند

و از همه بدتر خواستگارایی که فقط واسه پولت میان جلو نه خودت ودختر معلم میخان خودشون هیچی نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش به علاقه مربوطه 

باید به هر َشغلی که داری علاقه داشته باشی تا سختیهاش برات آسون بشه

وگرنه هر شغلی خوبی و بدی هایی داره طبیعیه

💕🧚‍♀️                                               

البته ببخشیدا ولی معلمای خوبم نداریم تو دبیرستان نه درس میدادن درست حسابی اکثرشون هم خیلی بی ادب هستن و درک شعور کافی برای معلمی ندارن و انگار بزور اوردنشون تو این شغل 

فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌

همسر من دانشگاه فرهنگیان استاد حق التدریسی بود یک مدت.

از دانشگاه که خیلی بد می گفت😅😅و می گفت اکثرا دانشجوهایی که حتی زیر ۲۰ سال بودن بچه بزرگ و شوهر داشتن.

از سطح درس نخوندن و عدم تلاششون برای دانش هم می نالید 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

درکنار بدی هاش ولی به هرحال شغل خوبیه برای یه خانم مثلا مثل پرستاری نیست که شیفت شب داشته باشه خصوصا برای خانم های متاهل  وبچه دار خیلی سخته 

حقوقشم اگر که فقط برای خرج و مخارج شخصی خانم باشه کافیه به اندازه ای

تواین‌دوره زمونه شغل داشتن نعمته

درکنار بدی هاش ولی به هرحال شغل خوبیه برای یه خانم مثلا مثل پرستاری نیست که شیفت شب داشته باشه خصوصا ...

خب منکه مجردم خیلی داره بهم سخت میگذره

عقل داشتن عالیه شغلو که خیلیا دارن 

والا پرستارا حقوقشون بیشتره