2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که آیلتس و تافل تدریس میکنن حقوقشون بیشتره بهتره ولی تدریس سطح مبتدی درآمدش خیلی کمه

من میخوام شروع کنم ولی نمیدونم خوب میشه یا نه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
گرامر این یوز یه کتاب سطح مبتدی که فقط گرامر محوره ،تمرینات زیادی هم داره جلد قرمز برا مبتدی آبی برا ...

گرامر این یوز دوتا کتاب قرمز نارنجی داره برا مبتدی

یکی basic

یکیessential

اولی بریتیشه

دومی امریکن

میخوام ببینم به غیر اینط تفاوت دیگه ای مثلا از لحاظ سطح کتاب دارن با هم یا نه؟

باید فعال باشی ،توی اینستا تولید محتوا کنی ،توی کلاس های ttcمختلف شرکت کنی ،توی کلاس های معلم های مع ...

تقریبا زمینه ش رو دارم خودم فارغ التحصیل رشته زبان از دانشگاهم و روش های تدریسو بلدم چند ترمم اموزشگاه زبان رفتم در این حد ... بنظرت شروعش کنم یا خوب نیس و اینده نداره ؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
بله اول هم از تدریس خصوصی توی خونه میتونید شروع کنید

چیو تدریس کنم تو خونه همون کتابای درسی رو فقط میشه  ؟؟؟