2777
2789

بچه ابجیم پسره یه ماه دیگه بدنیا میاد ولی هرچی فکر میکنیم نمیدونیم چی بزاریم اسمشو خواهرم میگه اسمشو شهاب بزاریم ولی زیاد مطمئن نیست نظر شما راجب این اسم چیه؟ اگه اسم بهتر و زیبایی میدونید خوشحال میشم بگید

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو ماه دیگه زایمان میکنم اسم انتخاب نکردم😂

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

شهاب که خیلی قدیمیه

مذهبی:علیسا،مهزیار،مهدیار

غیرمذهبی:سامیار آبتین مهریار

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چه جالب منم یه ماه دیگه زایمانم هنوز اسم انتخاب نکردم🤣

عزیزم شما هم مثل ابجی بلاتکلیفی 😂

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

خدایی شهاب چیع 😵😵 نویان رایان آرتام مهرسام آکام فرنام آرتام رادوین آروین

یعنی خیلی بدهه

محمد ......خوش آوا ترین اسم جهان

شنتیا

آریا

ایلیا 

البرز

اروند

امیرعلی

سهند

مانی

مهدی

امیر حسین

بردیا

کارن

ماکان 

علیسان

امیرسام

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱