2777
2789
بهتره خدا خودش قبل این که خودمو بکشم مشکلمو حل کنه اگر واقعا اون چیزیه که میگه

برنامه های خدا با ما فرق داره !

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی هر چیزی راهی داره .... با خودکشی و این حرفا چیزی رو درست نمیکنید و حتی دارید بدترشم میکنید ...

به تمام مقدسات دلم میخواد تو مواد موذاب بسوزم ولی این خفت رو به خودم نبینم دلم میخواد قیر داغ زنده زنده روم بریزن همین الان دلم میخواد بدترین بدبختی رو بکشم ولی این ذلت رو نبینم 

خیلی طولانیه و باید تو این شرایط باشی که بفهمی یعنی چی

در هر صورت هیچ وقت امیدتونو از دست ندید

همه درا به روی آدم بسته نیست

هر چقدرم آدم مشکل داشته باشه حالا هر چی راهش خلاصی و خودکشی نیست

@_mahyar ❌آقاهستم❌

گاهی خدا خودش راه خودکشب رو جلو پای ادم میزاره

اینها بازی با کلمات هست وگرنه کجا خدا گفته برو خودت بکش 

هر جا تو زندگی کم آوردی به زندگی اهل بیت نگاه کن حضرت زینب با پاکی و ایمان زیاد و پیشینه پاکی که داشتند تو روز عاشورا تقریبا تمام خانواده و پسرهاش و فامیلش با چه شرایط سختی از دست می ده!  بعد شب عاشورا نماز شبش ترک نمی شه!  وقتی یزید می پرسه تو روز عاشورا چه دیدی؟ می فرمایید غیر از زیبایی چیزی ندیدم! 

ما چون خودمون ضعیف هستیم هر جا زندگی برامون سخت می شه طلبکار خدا می شیم ! اصلا هدف زندگی یه زندگی راحت و آسوده نیست! هدف زندگی اینه که شما تجربه های مختلف کسب کنی و به کمال برسی.

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

به تمام مقدسات دلم میخواد تو مواد موذاب بسوزم ولی این خفت رو به خودم نبینم دلم میخواد قیر داغ زنده ز ...

اگه راست می گی همین الان برو دستت رو شعله گاز بگیر ببین تا چند ثانیه می تونی تحمل کنی؟ یه چیزهایی به حرف راحته! 

اگه راست می گی همین الان برو دستت رو شعله گاز بگیر ببین تا چند ثانیه می تونی تحمل کنی؟ یه چیزهایی به ...

نمیخوام چیزیو به کسی ثابت کنم ولی من به مرحله‌ی آخر رسیدم 

نمیخوام چیزیو به کسی ثابت کنم ولی من به مرحله‌ی آخر رسیدم

دخبر خوب خودکشی مثل اینه که تو ، تو ۵ سالگی ات بخواهی برای ۲۵ سالگی و ازدواج و شغلت تصمیم بگیری! 

تو تو ۲۰ سالگی ات می خواهی تو یه شب برای ۴۰ سال آینده ات و آخرتت تصمیم بگیری؟  خودت دست خالی و بدبخت بفرستی اون دنیا و بعد چشم به راه بشینی که یکی یه فاتحه بخونه بلکه یکم اوضاع بهتر بشه!؟

کاش جای من بودی که میفهمیدی

عزیزم منم یه زمانی جای شما بودم و همچین تصمیمی داشتم بعد یادمه داشتم تو پیاده رو به سمت خونه می رفتم و شبم می دونستم تنهام با خودم تصمیم قطعی قطعی داشتم که شب خودکشی می کنم بعد یکدفعه شروع شد پشت بلندگو مسجد قرآن قبل اذان پخش کنه (من همیشه عادت داشتم به قران استخاره می گرفتم ولی دیگه چند وقت بود این کار گذاشته بودم کنار) خلاصه یه چیزی تو دلم گفت این آیه برای تو هست 

آیه رو خوند بعد معنی اش که گفت یه لحظه واقعا تعجب کردم 

اولین آیه این بود که 

و خودتان را نکشید که خدا با شما بسیار رئوف و مهربان است.

بعد یه لحظه حس کردم وقتی خدا انقدر صریح داره بهم می گه این کار نکن ، من نمی تونم این کار بکنم!  اصلا همین حس که فکر کنی خدا تو رو می بینه و به احوالت اگاهه برام خیلی عزیز بود! 

دیگه شب با اینکه حالم خیلی بد بود حس کردم دلم نمی خواد این کار انجام بدم گفتم ادامه می دم تا ببینم چی می شه! 

مشکلات یک شبه حل نشد و سخت هم گذشت ولی گذشت!

و من اگه اون دنیا پیش خدا هیچی نداشته باشم ، می دونم که با غرور همین عملم که اون روز به حرف خدا گوش کردم می گیرم تو دستم و می گم هیچ چیزیم اگه قبول نباشه خودت می دونی که اون روز به حرف و پیامت احترام گذاشتم، نظر تو رو بالاتر از نظر خودم قرار دادم! همه امیدم به همونه!  انگار یه برگ برنده ای برای خودت داری و می دونم که خدا هم منو بی اجر نمی زاره! 

وَلَا تَقۡتُلُوٓاْ أَنفُسَكُمۡۚ إِنَّ ٱللَّهَ كَانَ بِكُمۡ رَحِيمࣰا

و خودتان[و ديگران] را نكشيد؛ زيرا خدا به شما مهربان است

وَمَن يَفۡعَلۡ ذَٰلِكَ عُدۡوَٰنࣰا وَظُلۡمࣰا فَسَوۡفَ نُصۡلِيهِ نَارࣰاۚ وَكَانَ ذَٰلِكَ عَلَى ٱللَّهِ يَسِيرًا 3

و هركس چنين كارى (خوردن مال به باطل و قتلِ نفس) را از روى تجاوز و ستم انجام دهد، پس به زودى او را به آتشى [سوزان] در مى‌آوريم و چنين چيزى بر خدا آسان است

إِن تَجۡتَنِبُواْ كَبَآئِرَ مَا تُنۡهَوۡنَ عَنۡهُ نُكَفِّرۡ عَنكُمۡ سَيِّـَٔاتِكُمۡ وَنُدۡخِلۡكُم مُّدۡخَلࣰا كَرِيمࣰا 31

اگر از گناهان كبيره اى كه از آن نَهَى شده ايد دورى كنيد، از گناهان كوچكتان چشم پوشى مى‌كنيم و شما را به جايگاهى ارجمند درمى‌آوريم

وَلَا تَتَمَنَّوۡاْ مَا فَضَّلَ ٱللَّهُ بِهِۦ بَعۡضَكُمۡ عَلَىٰ بَعۡضࣲۚ لِّلرِّجَالِ نَصِيبࣱ مِّمَّا ٱكۡتَسَبُواْۖ وَلِلنِّسَآءِ نَصِيبࣱ مِّمَّا ٱكۡتَسَبۡنَۚ وَسۡـَٔلُواْ ٱللَّهَ مِن فَضۡلِهِۦٓۚ إِنَّ ٱللَّهَ كَانَ بِكُلِّ شَيۡءٍ عَلِيمࣰا

و آنچه را كه خدا به وسيلۀ آن برخى از شما را بر برخى ديگر برترى داده است آرزو نكنيد.[زيرا] براى مردان از آنچه به دست آورده اند بهره اى است و براى زنان [نيز] از آنچه به دست آورده اند بهره اى است، و از فضل [بيكران] خدا درخواست كنيد؛ زيرا خدا به هر چيزى داناست