2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید فکر کنی مرگ آروم و راحتیه ولی خودکشی باعث می شه با زجر و نکبت جونت از بدنت بیاد بیرون!  

آیه قرآن داریم که فرشته ها عقب می ایستند و بالهاشون باز می کنند و می گند اگه قدرت دارید خودتون جونتون از بدنتون خارج کنید.

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

کار از این حرفا گذشته

دوستم خودکشی کرد با لباس خاکی و کثیف آمده بود به خواب خانواده اش و گفته بود خیلی پشیمونم ولی بهم اجازه نمی دن برگردم! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

شاید فکر کنی مرگ آروم و راحتیه ولی خودکشی باعث می شه با زجر و نکبت جونت از بدنت بیاد بیرون! آیه قرآ ...

چرا خدا وقتی بنده هاشو دارن نابود میکنن ذلیل میکنن قدرت نمایی نمیکنه چرا درد کسی که به حدی رسیده که خودشو میکشه رو نمیبینه چرا بهش کمک نمیکنه 

خود خدا هم طالمه 

دوستم خودکشی کرد با لباس خاکی و کثیف آمده بود به خواب خانواده اش و گفته بود خیلی پشیمونم ولی بهم اجا ...

بهتره خدا خودش قبل این که خودمو بکشم مشکلمو حل کنه اگر واقعا اون چیزیه که میگه 

انگار از چاله خودتونو بندازید وسط یه چاه عمیق و بی بازگشتدقیقا کارتون مصداق همینه

من همه‌ی اینارو قبول کردم 

فقط نمیخوام این ذلت رو ببینم نمیخوام خوشبختی انسان هایی رو ببینم که مرتکب کثیف ترین کار ها شدن تمام عمرم سعی کردم ادم درستی باشم ولی میبینم بعضیا که زناکار هستن امروز دارن به آنچه که میخواستن میرسن و این باعث بی ابرویی و رسوایی من میشه 

من همه‌ی اینارو قبول کردم فقط نمیخوام این ذلت رو ببینم نمیخوام خوشبختی انسان هایی رو ببینم که مرتکب ...

شما به کسی کاری نداشته باشید و فقط راه خودتونو برید راه درستو 

خودکشی پاک کردن صورت مسئلس اونم به بدترین شکل ممکنش

@_mahyar ❌آقاهستم❌

کار از این حرفا گذشته

مشکلت چیه؟؟،منم حالم خوب نیست

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اونا کار با من دارن شما نمیدونید و جای من نیستید

درسته ولی هر چیزی راهی داره .... با خودکشی و این حرفا چیزی رو درست نمیکنید و حتی دارید بدترشم میکنید

اونایی که خودکشی کردن همشون پشیمون بودن در اخرین لحظات ولی تونستن برگردن؟؟؟؟؟ بخششی نداره . بزرگترین گناهه و اینکه حتی روح در عذاب همیشه سرگردان

تا دیر نشده به خودتون بیایین

@_mahyar ❌آقاهستم❌

من همه‌ی اینارو قبول کردم فقط نمیخوام این ذلت رو ببینم نمیخوام خوشبختی انسان هایی رو ببینم که مرتکب ...

دختر خوب آمدی امشب از شدت حرص و ناراحتی خودت کشتی یا برای همیشه دردمند کردی و سال بعد همون هایی که بهت ظلم کرده بودند به تقاص ظلمشون رسیدند انوقت تو با این حسرت و پشیمونی زندگی که از خودت نابود کردی چیکار می کنی؟

یه نفر از کاربرها تعریف می کرد پدرش به خاطر یه مشکل مالی خودکشی کرد و ده روز بعد خودکشی اش اون مشکل مالی اش به مسخره ترین حالت رفع شد!  می گفت ما موندیم و کلی حسرت برای این کار پدرم!