2777
2789

بعد ی مدت آشتی کردیم و اون پیام داد و...

دو سه دفعع از رویا رفیقش گفت و ...

خلاصه بهش گفتم نمیتونم باهاش رفیق باشم چثن عاشقشم و.....

اونم بهم جواب داد و از اکانت اومدم بیرون 

و اینم بگم من همهههه پیام رسان هام ایرانی یعنی بله و ایتا و سروش و روبیکا استفاده میکنم و توی اونا با آشنا هام در ارتباط هستم و با عشقم توی روبیکا حرف میزنیم اینارو گفتم ک مشت کوته فکر و بی سواد نیان بگن بچه سالی و .... 

جفتمون 20 سالمون هست

اگر نمیتونید آرومم کنید نمک نباشید و برید از تاپیک بیرون 

@maheabi  

گلم تور خدا بیا بگو چیکار کنم😭😭😭😭💔

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

نمیخادت 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچیک کردی خودتو

میدونه 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بمیرم الهی (: 

یخورده بد رفتار کرد اون نمیفهمه عاشقی چیه چون عاشقت نبود یکی دیگ میخواسته  بهش بگو بره رفیق چه رفیقی اخه به اینم میگن مرد لطفا مراقب خودت باش نزار احساساتت بازی بش 

بمیرم الهی (: یخورده بد رفتار کرد اون نمیفهمه عاشقی چیه چون عاشقت نبود یکی دیگ میخواسته بهش بگو بره ...

😭😭😭😭😭😭😭💔

بیا بغلم دختر تو قوی هستی باید موفق باشی باید سرتو بگیری بالا و ادامه بدی حتما صلاحته 🫂 که این جور ...

دیک چقد ؟😭💔 تموم شد

پیامی بهش نده انرژیت رو از روی اون بردار. برمیگرده خودش

اشایان کردیم دوباره قهر کردم ولی انبار حدی رفتم اونم پیامم سین زد ولی جواب نداد . میشه بگی الان چیکار کنم؟ چقد دیگ میاد؟ واقعا دوسمداره؟