تا دو سه ماه پیش با رفیق قبلیش جیگرمو خون میکرد.بخاطرش بم دروغ میگفت نادیدم میگرفت میومد پیشم هی سرش تو گوشی بود برا پیام بازی با اون به ادن ارزش میداد بمن نه.....اون دوستش ولش کرد.فورا رفت چندتا دوست دیگه جایگزین کرده.بیرون رفتناش بدتر شده حتما باید دوجا دوجا باشون قرار بذاره.مثلا اول استخر بعد مجتمع خرید.استخر بعد کوفت زهرمار😒امروز دم باشگاه اومد دنبالم گفت عصری کارم تموم شد بات هماهنگ میکنم بریم بیرون ظهری دراومده میگه من ۷امروزم با دوستم قرار گذاشتم.۵/۵.۶میام باتو بعدش با رفیقممم.مرتیکه ارزش قائل نیس منو جا درست ببره برا منم درست وقت بذاره فکرو ذکرش شده رفیقایی که تازه باشون اشنا شده.دیگه تصمیم گرفتم از ذهنم بندازمش بیرون.نمیخوام دیگه برام مهم باشه.دیگه محل بهش نمیذارم.شما جای من باشین ناراحت نمیشید؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.