2777
2789

سلام دوستم من انجام دادم

اصلا درد نداره نگران نباش

سایز شلنگا خیلی کوچیک و باریکه 

ضمن اینکه ژل مخصوص میزنن بهش و دردی حس نمیکنی

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بابامو بردم

اصلا هیچی حس نکرده بود واسه روده و معده است 

یه آرام بخش بهش زدن و یه شلنگ فرستادن داخل رودهاشم یکم باد کردن همین

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

باد نمیکنن عزیزم یه دوربین سر لولش وصله که کاملا روده شما رو اسکن میکنه چون حرکت میکنه داخل روده فکر میکنیم باد میشه   

باد نمیکنن عزیزم یه دوربین سر لولش وصله که کاملا روده شما رو اسکن میکنه چون حرکت میکنه داخل روده فکر ...

واسه بابای من باد کردن گلم

من خودم با دکترش حرف زدم گفت واسه بهتر دیده شدن روده ها بادشون میکنیم که بعد از بهوش اومدن تخلیه میشه

البته من ایران نیستم شاید روشا باهم فرق میکنه

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
واسه بابای من باد کردن گلم من خودم با دکترش حرف زدم گفت واسه بهتر دیده شدن روده ها بادشون میکنیم که ...

شاید همینطور باشه که شما میگین چون دکتر به من نگفت بادم کردن وگرنه یه جیغ و دادی براشون راه مینداختم که نگو