2777
2789

من خیلی وقته گواهینامه دارم دوازده سال پیش. ولی رانندگی نکردم .چندبار رانندگی کردم ولی تو مسیر کوتا وکلی ترس دلشتم اخر ول کردم .کلا. الان میتونم براخودم ماشین بخرم .ولی رانندگی نمیتونم بکنم .مخصوصا جای شلوغ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=354955329]ماشین ک خریدی چند جلسه با مربی ور دار بعد دیگه سعی کن ب ترست غلبه کنی [/QUOTEبا بل ...

با ماشبن مربی

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

دکتر روان شناس یا روان پزشک برو فوبیای تصادف داری یه ماشین لگن مربی بگیر که اول یادت بده بخر هر روز اول تو کوچه پس کوچه بچرخ هی پاک کن دوبل بزن یه فرمون دو فرمون دنده عقب برو تاااا یک هفته بعد برو تو جاهای متوسط که خیلی هم شلوغ نیس بلوار و خیابان ها ی نیمه خلوت بچرخ و سربالایی و سراشیبی پاک کن و... بعد ۲ هفته اینطوری رفتن برو تو فلکه ها میدان ها و خیابان های شلوغ در آخر برو اتوبان جاده که دنده ۵ می خواد و سرعت بالاست فقط تمرین نترسیدن خسته نشدن هست