2777
2789

والا همشو غیر سوره طلاق خوندم ولی همسرم نمیاد اصلا سمتم در مورد بچه ها و مواقع لزوم حرف میزنه ولی نه محبتی بینمون هست نه میاد بعلم میکنه و اینا خسته شدم سالهاست هربار قهر کرده من رفتم سمتش میدونم الانم منتظره من کلافه بشم و باز برم ولی دیگه بریدم نمیخوام برم هرچند سختمه. 

میگین چ کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی ایتا سرچ کن 

رفیق راه. استاد برقانی 

خیلی کمکت میکنه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

این ذکرا عالیه ولی درکنارش یکم بیا ازین ب بعد رویه تو عوض کن

مثلا برو باشگاه چیزای رنگی بخر برای خودت مثل لباس یا لوازم آرایش رنگی

وقتی آن اون خونست و تو هم قرار نیست بری بیرون، برو جلو آینه روتین پوستی خودتو انجام بده به خودت برس تو دلت قوربون صدقه خودت برو

حتی واسه خودت برقص

اگ کاری کرد ک مطابق میلت نبود، غر نزن اصلا فقط تاییدش نکن درکنارش وقتایی ک مطابق میلت رفتار میکنه تاییدش کن باور کن اون خودش متوجه میشه

این ذکرا عالیه ولی درکنارش یکم بیا ازین ب بعد رویه تو عوض کنمثلا برو باشگاه چیزای رنگی بخر برای خودت ...

روزی ی ساعت باشگاه میرم گلم. شدیدا از ارایش متنفره ولی گاهی توی خونه بخصوص وقتی قهره ارایش میکنم خط چشم و رژ میزنم . اینا هیچکدوم تاثیر نداره گلم. بنظرتون همچنان مقاومت کنم و من نرم سمتش برای محبت و اینا. اگه صحبتی بینمون رد بدل میشه با لحن تند و قهر حرف میزنه . میدونم بقولش داره تنبیهم میکنه و شدیدا منتظره من برم بهش محبت کنم مثل همیشه ولی خسته شدم بخدا این زندگی حق من نیست من هنیشه تلاشمو کردم ولی بسه دیگه

این ذکرا عالیه ولی درکنارش یکم بیا ازین ب بعد رویه تو عوض کنمثلا برو باشگاه چیزای رنگی بخر برای خودت ...

میدونین کسی که شخصیتش اینجوری شکل گرفته. الان یکساله با خانواده من قهره.

چندماهه با مادر خودشم قهر کرده اونوقت من انتظار دارم با من خوب باشه؟

روزی ی ساعت باشگاه میرم گلم. شدیدا از ارایش متنفره ولی گاهی توی خونه بخصوص وقتی قهره ارایش میکنم خط ...

عزیزم اشتباهت دقیقا همینه😑 چرا وقتی قهرید آرایش میکنی😐😐

گفتم روتین پوستی انجام بده گلم ینی مطابق نیاز پوستت و موهات و بدنت بهشون برس ابرسان و سرما و روغن و ماسک مو بخر و برس به خودت این که ربطی ب آرایش نداره

بعدشم چرا باید وقتی قهره آرایش کنی این خودش ینی میخای معذرت خاهی کنی ولی اینقدر ضعیفی ک حتی ب زبون نمیاری

تو باید برای خودت شاد باشی واقعی باشه این شادی مردا این چیزا رو خیلی زود میفهمن