2777
2789
عنوان

کلافم کرده😡🗡

58 بازدید | 6 پست

کاش یکی باشه به این ننه بزرگ من بفهمونه من اگه ازدواج نکردم. خواست خودم بود..اصلا خوشم نمیاد ازدواج کنم.به کسی چه ربطی داره اخه..

چرا انقدر همه جا به آدم تیکه میندازه..همش منو تو سر مامانم میزنه

دلم میخواست اینارو توروش میگفتم اما روم نمیشه.. 

شما بودین چه جوابی بهش میدادین؟ 

یه زن حسود و زبونشم خیلی تلخه

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

وای منم مادربزرگ شوهرم سر اینکه بچه نداشتم کلی تیکه و کنایه بهم میزد و هربار منو میدید یه چی میگفت که کلافم میکرددد😑

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
وای منم مادربزرگ شوهرم سر اینکه بچه نداشتم کلی تیکه و کنایه بهم میزد و هربار منو میدید یه چی میگفت ک ...

بخدا من خودم نخواستم ازدواج کنم.چون هیچکدوم ادم مناسب من نبود.. بعد این همش فک میکنه من دارم از بی شوهری میمیرم..فک میکنه به اونایی که ازدواج کردن حسادت میکنم. بس که خودش حسوده. فک میکنه منم مثل خودشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا من خودم نخواستم ازدواج کنم.چون هیچکدوم ادم مناسب من نبود.. بعد این همش فک میکنه من دارم از بی ش ...

منم خودم نمیخاستم این خودشو دختراش فک میکنن من به هرکی بچه داره حسودی میکنم اصلا یه سری حرفا بهم زده که خودم خجالت میکشم از گفتنشون

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
جلوش بگو"شنیدم یه مریضی اومده،ویروسه میره سراغ همه آدمهای فضول و میکشتشون،چقدر دنیا جای قشنگی میشه"

بجای اینکه تو این سن و سال بفکر اخرتشون باشن.. همش دل میشکونن..واقعا اگه امثال این ادما نباشن دنیا جای قشنگتری میشه

بجای اینکه تو این سن و سال بفکر اخرتشون باشن.. همش دل میشکونن..واقعا اگه امثال این ادما نباشن دنیا ج ...

عزیزم مسئله سنشون نیست،کسی که همچین اخلاقی داره،از اولش همین بوده،الآن گیره ازدواجته،اینکارو کنی،میگه بچه دار نمیشی،اونم انجام بدی،میگه نمیخوای واسش خواهر برادر بیاری،ببخشید اما همیشه یه حرف مفت دارن که بزنن