delesterr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 419 عنوان اینستا 632 بازدید | 14 پست اگه واسه اولین بار استوری هایلایت کنم باید اول استوریش کنم ؟ الان استوری کردم بعدش هایلایت کردم استوری عکس کاور براش انتخاب کردم الان میتونم استوریمو حذف کنم ؟اگه حذف کنم استوریمو هایلایتم حذف میشه ؟ یکی بهم یاد بده لطفا بعد استوری فقط ۲۴ ساعت میمونه ؟ بعدش پاک میشه به طور خودکار ؟ 1403/07/05 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 45224 استوری رو اگر پاک کنی تا ۳۰ روز وقت داری بازیابیش کنی پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
ببعیبعو عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 985 بله اول باید استوری کنی و بعد هایلایتش کنی در ضمن زیر 24ساعت پاک کنی استوریتو هایلایتتم پاک میشه
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 17005 گلم استوری تا ۲۴ ساعت میمونه شما هم میتونی هایلات کنی ...ولی اگه قبل ۲۴ استوری پاک کنی هایلات برات پاک میشه ولی اگه ۲۴ گذشت ن دیگه هایلات برات هستمگه خودت بخوای پاکش کنی ..ولی خوب میمونه تو بایگانیهر وقت بخوای بازم میتونی اضافش کنی ب هایلات کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52919 یه سوال کد اینستا مگه تو واتساپ میاد؟ چرا پیامک نمیشه پس 😐هرکاری کردم
delesterr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 419 یه سوال کد اینستا مگه تو واتساپ میاد؟ چرا پیامک نمیشه پس 😐هرکاری کردم اره باید واتساپ نصب کنی برای منم تو واتساپ اومد
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52919 اره باید واتساپ نصب کنی برای منم تو واتساپ اومد اها باش مرسی امتحان میکنم ببینم میشه اخه قبلا کد اینستا پیامک میشد
sshabnaam عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2366 یه سوال کد اینستا مگه تو واتساپ میاد؟ چرا پیامک نمیشه پس 😐هرکاری کردم شما میتونی گزینه ی پیامک یا پیام واتساپو انتخاب کنی..اگه خطتت روشنه گزینه پیامک یاهمون اس ام اس انتخاب کن میاد برات
delesterr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 419 گلم استوری تا ۲۴ ساعت میمونه شما هم میتونی هایلات کنی ...ولی اگه قبل ۲۴ استوری پاک کنی هایلات برات پ ... یه سوال دیگه هیچ کس نمیتونه هایلایت منو ببینه درسته ؟فرق نداره پیج شخصی باشه یا عمومی ؟بعد اگه من استوری کنم فقط اونایی که واسه استوریم نظر میدن میتونم ببینم ؟ بعد تا چند تا میشه پست تصویری و پست ویدئویی و پست اسلایدی گذاشت ؟هایلایت و استوری و ریلز چطور ؟
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52919 شما میتونی گزینه ی پیامک یا پیام واتساپو انتخاب کنی..اگه خطتت روشنه گزینه پیامک یاهمون اس ام اس انتخ ... پیامک نمیشه کد اینستا از برنامه یا وب سایت رفتم نشد با دو خط امتحان کردم نشد عزیزم برا توام تو واتساپ کد اینستا میاد؟ چ کنم پس
delesterr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 419 شما میتونی گزینه ی پیامک یا پیام واتساپو انتخاب کنی..اگه خطتت روشنه گزینه پیامک یاهمون اس ام اس انتخ ... یه سوال صاحب پیج شخصی اگه لایو بزاره فقط فالوورهاش میتونن تو لایو ملحق شن ؟فقط پیج های عمومی همه میتونن ؟
sshabnaam عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2366 پیامک نمیشه کد اینستا از برنامه یا وب سایت رفتم نشد با دو خط امتحان کردم نشد عزیزم برا توام تو واتسا ... ن واس من همون اس ام اس میاد .البته با یه فیلت .ر شکن خوب برو.بعد با برنامه اصلی اینستا برو.کد کشورتو درست بزن
sshabnaam عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2366 یه سوال صاحب پیج شخصی اگه لایو بزاره فقط فالوورهاش میتونن تو لایو ملحق شن ؟فقط پیج های عمومی همه میت ... بله.اگ پیج قفل باشه فقط فالوور هاش میبنن
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52919 ن واس من همون اس ام اس میاد .البته با یه فیلت .ر شکن خوب برو.بعد با برنامه اصلی اینستا برو.کد کشورت ... با اینستا اصلی میرم و فیلت ر روشنه کد کشور هم درسته فقط برنامه اپدیت نیس ممکنه بخاطر این باشه؟ البته نسخه وب هم نمیاره بعضیا گفتن کد اینستا ،، تو واتساپ ارسال میشه درسته؟
sshabnaam عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2366 با اینستا اصلی میرم و فیلت ر روشنه کد کشور هم درسته فقط برنامه اپدیت نیس ممکنه بخاطر این باشه؟ البته ... بعضی وقتا واتساپ میفرسته برو گوگل پلی بروزرسانی کن با فیلت.ر ب احتمال زیاد درست میشه.