2777
2789
عنوان

اینستا

476 بازدید | 14 پست

اگه واسه اولین بار استوری هایلایت کنم باید اول استوریش کنم ؟ 

الان استوری کردم بعدش هایلایت کردم استوری 

عکس کاور براش انتخاب کردم الان میتونم استوریمو حذف کنم ؟

اگه حذف کنم استوریمو هایلایتم حذف میشه ؟ یکی بهم یاد بده لطفا بعد استوری فقط ۲۴ ساعت میمونه ؟ بعدش پاک میشه به طور خودکار ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم استوری تا ۲۴ ساعت میمونه 

شما هم میتونی هایلات کنی ...

ولی اگه قبل ۲۴ استوری پاک کنی 

هایلات برات پاک میشه 

ولی اگه ۲۴ گذشت ن دیگه هایلات برات هست

مگه خودت بخوای پاکش کنی ..ولی خوب میمونه تو بایگانی

هر وقت بخوای بازم میتونی اضافش کنی ب هایلات 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

یه سوال کد اینستا مگه تو واتساپ میاد؟ چرا پیامک نمیشه پس 😐هرکاری کردم

شما میتونی گزینه ی پیامک یا پیام واتساپو انتخاب کنی..اگه خطتت روشنه گزینه پیامک یاهمون اس ام اس انتخاب کن میاد برات

گلم استوری تا ۲۴ ساعت میمونه شما هم میتونی هایلات کنی ...ولی اگه قبل ۲۴ استوری پاک کنی هایلات برات پ ...

یه سوال دیگه هیچ کس نمیتونه هایلایت منو ببینه درسته ؟

فرق نداره پیج شخصی باشه یا عمومی ؟

بعد اگه من استوری کنم فقط اونایی که واسه استوریم نظر میدن میتونم ببینم ؟ 

بعد تا چند تا میشه پست تصویری و پست ویدئویی و پست اسلایدی گذاشت ؟

هایلایت و استوری و ریلز چطور ؟

شما میتونی گزینه ی پیامک یا پیام واتساپو انتخاب کنی..اگه خطتت روشنه گزینه پیامک یاهمون اس ام اس انتخ ...

پیامک نمیشه کد اینستا از برنامه یا وب سایت رفتم نشد 

با دو خط امتحان کردم نشد 

عزیزم برا توام تو واتساپ کد اینستا میاد؟ چ کنم پس

شما میتونی گزینه ی پیامک یا پیام واتساپو انتخاب کنی..اگه خطتت روشنه گزینه پیامک یاهمون اس ام اس انتخ ...

یه سوال 

صاحب پیج شخصی اگه لایو بزاره 

فقط فالوورهاش میتونن تو لایو ملحق شن ؟

فقط پیج های عمومی همه میتونن ؟

پیامک نمیشه کد اینستا از برنامه یا وب سایت رفتم نشد با دو خط امتحان کردم نشد عزیزم برا توام تو واتسا ...

ن واس من همون اس ام اس میاد .البته با یه فیلت .ر شکن خوب برو.بعد با برنامه  اصلی اینستا برو.کد کشورتو درست بزن 

ن واس من همون اس ام اس میاد .البته با یه فیلت .ر شکن خوب برو.بعد با برنامه اصلی اینستا برو.کد کشورت ...

با اینستا اصلی میرم و فیلت ر روشنه 

کد کشور هم درسته 

فقط برنامه اپدیت نیس ممکنه بخاطر این باشه؟ 

البته نسخه وب هم نمیاره 

بعضیا گفتن کد اینستا ،، تو‌ واتساپ ارسال میشه درسته؟ 

با اینستا اصلی میرم و فیلت ر روشنه کد کشور هم درسته فقط برنامه اپدیت نیس ممکنه بخاطر این باشه؟ البته ...

بعضی وقتا واتساپ میفرسته برو گوگل پلی بروزرسانی کن با فیلت.ر ب احتمال زیاد درست میشه.

2790
2778
2791
2779
2792