2777
2789
عنوان

روز اول دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 63 پست
چرا منسوخ شده؟همه ایپد مدل بالا ندارن و امنیت هم نداره بردنش دانشگاه....صمن اینکه فقط پدر چشم ادمو د ...

آیپد تروتون داره که هیچوقت چشم رو اذیت نمیکنه

اگر بخوایم اینجوری حساب کنیم همون گوشی دستمون هم امنیت نداره پس نبریم! 

خوبی آیپد اینه که هزاران کتاب و فیلم و جزوه توی چند گرم تبلت همه جا با خودت داری که نه گم میشه نه هزینه پرینت داره و نه حجمی داره حملش هم راحته 

بعد ۱۱ ترم تازه اینو فهمیدم

اگر روز اول آیپد خریده بودم پولش از اینهمه پرینت جزوه و کتاب خیلی کمتر میشد

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد از ۱۱ ترم دانشجویی توصیه میکنم به نوت نویسی الکترونیکیبا آیپد یا هر تبلت با کیفیت (نه الکی پلکیا ...

منم از خدامه حقیقتش آیپد بگیرم اما  فعلا درآمدش ندارم هروقت تونستم میگیرم همش تو فکرمه

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

لذت ببرانقدر به خودت سخت نگیر

چشم حتماا خودم خیلی ذوقشو دارم 😍

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

آیپد تروتون داره که هیچوقت چشم رو اذیت نمیکنهاگر بخوایم اینجوری حساب کنیم همون گوشی دستمون هم امنیت ...

چرا

به پرینت کتاب چه ربطی داره منظورتون اینه کتابارو جای اینکه بخریم از روی آیپد دانلود کنیم و ببینیم؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

چون خیلی توش گرمه چون با توجه ب اینکه همه لباس راحت پوشیدن و قراره مدت طولانی سر کلاس باشی خیلی معذب ...

درست میگی واقع مرسی بابت نظرت اتفاقا واقعا راحتی مهمه شعر ما هم خیلی گرمه 

کتابخونه دانشگاه بهمون اطلس رو نمیده خیلی گرونه آخه اطلس بالای ۱ تومنه

اپلیکیشنش راحت گیر میاد نیاز به خریدن اطلس با اون وزنش و قیمتش نیست 

دیگه اطلس کاغذی و کتابی منسوخ شده حاجی الان قرن ۲۱ هستیما

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
دانشگاه فرهنگیان به حجابت خارج از دانشکاه هم کار داره حقوقش چقدره

خارج دانشگاه تا وقتی با بقیه هم دانشجویی ها در ارتباط نباید کارندارن اما من خودم عاشق چادرم  ، فرصت خوبی برای من محسوب میشه . نیمدونم هنوز نرفتم اما تا جایی که میدونم  ۱۰ میلیون حکمشه با کسریات ۷.۵ میلیون البته عیدی و ... هم هست 

سلام عزیزم اصلا این طور نیست خیلی راحت دفتر ببر با خودت و این قدر زحمت نوشتن رو برگه آچار بعدش هم فن ...

خب خداروشکر مرسی 🌱