2777
2789
عنوان

روز اول دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 63 پست
برا ما هنوز نداده اطلاعیه !لازمه برم بپرسم از دانشگاه ؟عزیزم معدل کتبی نهاییت چند بود قبل ترمیم البت ...

اره میتونی بپرسی بهتره . اما تو نت بنویس فرهنگیان فلان شهر برو تو سایتش ببین اطلاعیه زده با نه .

قبل از ترمیم 17 و خرده ای بهم تراز 7550 ( برای تجربی ) داد امسال با 18.05 تراز 79۰۰ ( برای تجربی ) داد !!برای رشته ریاضی نمیدونم‌ پارسال چند داد اما امسال ۷۹۱۶ با معدل ۱۸.۰۵ بهم داد !

البته برای رشته زبان تراز معدلم شد 8032 نمی‌دونم پارسال زبان چه ترازی بهم داده بود 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اره میتونی بپرسی بهتره . اما تو نت بنویس فرهنگیان فلان شهر برو تو سایتش ببین اطلاعیه زده با نه .قبل ...

من فارغ التحصیلی ۱۴۰۰هستم برا همون اون موقع امتحان نهایی ها‌ مهم نبود و من معدل دوازدهمم پایین شد بعدش ترمیم معدل کردم ها ولی تغییر نمیده معدلو 

معدل کل دیپلمم خوبه ولی دوازدهم پایین

شرط معدل فرهنگیان میترسم برا کتبی دوازدهم باشه و ثبت نامم نکنن 🥲🙁

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعااااا ممنونم کمکم کردید . آخه اکثرا میگفتن زتشه کوله ببری زشته کسی دفتر نمییرع و... . خدا خیرت ...

نه فدات شم همه اونا یه مشت بچن ک هنوز بزرگ نشدن برا دانشگاه هرجوری بری عالیه بنظرم 

اگه دنبال شغلی هستی که دستت تو جیب خودت باشه پیام بده
نه فدات شم همه اونا یه مشت بچن ک هنوز بزرگ نشدن برا دانشگاه هرجوری بری عالیه بنظرم

🥰🤝🏻

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍