2777
2789
عنوان

روز اول دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 63 پست
از کی دانشگاه فرهنگیانی ها شروع میشه؟؟

برای ما ۱۴ مهر شروع کلاس هاست 

ثبت نام چهارشنبه این هفته 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بعد از ۱۱ ترم دانشجویی توصیه میکنم به نوت نویسی الکترونیکیبا آیپد یا هر تبلت با کیفیت (نه الکی پلکیا ...

چرا منسوخ شده؟

همه ایپد مدل بالا ندارن و امنیت هم نداره بردنش دانشگاه....

صمن اینکه فقط پدر چشم ادمو درمیاره با نورش

امید بذر هویت ماست 💚🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تبریک میگم عزیزم چی قبول شدی؟ سال اولت بود؟

ممنونم . من آموزش زبان قبول شدم .سال دومم بود 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

واااای چه بد ! چرا ؟میدونی من اکثرا لباسام جلو بازن ولی خب چادر می‌پوشم ایراد داره ؟

چون خیلی توش گرمه چون با توجه ب اینکه همه لباس راحت پوشیدن و قراره مدت طولانی سر کلاس باشی خیلی معذب کنندس با لباس رسمی بری پس از نظرم نکن دختر نکن قیمتشم بالاست 

من میخواستم لپ تاپ بگیرم برای دانشگاه.بنظرتون آیپد بگیرم یا لپ تاپ؟؟

من خودم لپتاپ دارم ولی الان تصمیم گرفتم آیپد بخرم

بنظرم سرفیس بخر که هم تبلت باشه هم لپتاپ

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
عزیزم من ترم 7 دانشگاه هستم تنها توصیه ای ک میتونم بهت بکنم اینه که خود خودت باش هرکسی هم چیزی گف تو ...

واقعااااا ممنونم کمکم کردید . آخه اکثرا میگفتن زتشه کوله ببری زشته کسی دفتر نمییرع و...  . 

خدا خیرت بده دل مهربون 😍

چرا انقدر همه چیز برات زشته؟دفتر چه ایرادی داره؟ کی گفته کسی نمیبرهکوله بردن چه زشتی دارهنصیحتم اینه ...

اخه اولین بار می رم دانشگاه بعضی از دوستا و آشنا ها میگفتن کوله نبریاااا زشته . اما دفنر میگفتن کار خودتو سخت‌تر می‌کنی . 

ممنووون🌱

فکر میکنم سخت گیری داره فرهنگیان برای پوشش نه؟

من خودم کوله میندازم زشتم نیست به نظرم مانتو هم اندازه پیرهنه دیگه بلند نیست تا روی باسنم به نظرم اکیه 

کسی بلند نمیپوشه اصلا مانتو کمتر کسی میپوشه 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫