2777
2789
کتی تو فکرت بودم دلم تنگ شده واست بیا ببینم    

کدوم کتی؟؟؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
این کارش همینه  هی میترکه کاربری جدید میسازه میاد

قبلش یکی به اسم مهسا بود ...همین کارش بود

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کتی کوچولو 😄  شما ک عشقی 😍😍😘

آهان 😚😚😚😚😚😚

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
ببخشیداااا....ولی خاک تو سرش مردک

اون که البته موافقم ولی متاسفانه یجور عرفه تو بعضی مناطق هرمزگان مخصوصا اهالی روستاش..منم اوایل حرص میخوردم خیلی 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

حماقت که شاخ و دم نداره البته بگم توی عربا کلا چندزنی مرسومه و زناشونم براشون عادی شده حتی  ایران خودمون عربای جنوبی خیلیاشون چنتا زن میگیرن و اصن اعتقاد دارن که تا یه ذره حس پیری بهشون دست داد زن جوون بگیرن که جوونشون کنه 😂😂 میدونم خنده داره ولی از زبون یکی از خودشون شنیدم باور کنین