2777
2789
کتی تو فکرت بودم دلم تنگ شده واست بیا ببینم    

کدوم کتی؟؟؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
این کارش همینه  هی میترکه کاربری جدید میسازه میاد

قبلش یکی به اسم مهسا بود ...همین کارش بود

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتی کوچولو 😄  شما ک عشقی 😍😍😘

آهان 😚😚😚😚😚😚

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
ببخشیداااا....ولی خاک تو سرش مردک

اون که البته موافقم ولی متاسفانه یجور عرفه تو بعضی مناطق هرمزگان مخصوصا اهالی روستاش..منم اوایل حرص میخوردم خیلی 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

حماقت که شاخ و دم نداره البته بگم توی عربا کلا چندزنی مرسومه و زناشونم براشون عادی شده حتی  ایران خودمون عربای جنوبی خیلیاشون چنتا زن میگیرن و اصن اعتقاد دارن که تا یه ذره حس پیری بهشون دست داد زن جوون بگیرن که جوونشون کنه 😂😂 میدونم خنده داره ولی از زبون یکی از خودشون شنیدم باور کنین