2777
2789

مادرم نزدیک ۲ میلیون پول کتاب تست  بهم داد تا دست دوم خریدم شوهرم میگه نخون در نمیای الان میگه کارت ندارم آزادی بخون وقتتم ک خالیه ولی بعید میدونم دربیای باید ناهارشامت آماده کنی شوهرم فقط برای ناهار شام میاد خونه شام میخوره میره بیرون تا ۱۲ شب میاد کارش اینجوریه یعنی من آزادم برا درس خوندن

برادرش امسال تجربیه کنکور میده انقدر حمایتش میکنن اونوقت منو همش تخریب میکنه 

همش دکتر دکتر صداش میکنن 

من میخوام کنکور انسانی بدم برا فرهنگیان ۲۲سالمه

میشه بگید 

بگو یا زینب بگو یا حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن روت تاثیر نذاره زورش میاره 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

معلومه که تو چیزی بشی از اون سرتر میشی میترسه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بخون دختر من با دوتا بچه دارم جون میکنم میخونم شماهم کم نیار بیخبال پدرشوهرم میگع بااین همه خوندنت قراره می خونه بزنی 😐😏ب خیالش تخریبم میکنه چشش دراد مرتیکه قرار نیس که چون یه حرفی میزنن ما بیخیال خواستع هامون بشیم 

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

چی بگم ؟بگیم خدا همچین مردایی که نه عشق حالیشونه نه ابراز علاقه و عشق ورزی رو از روی زمین محو کنه به جای اینکه از همسرش حمایت کنه و علاقه شو ثابت کنه داره تخریب می کنه  یه خرده همسرت زنت شریک زندگی دوست داشته باش

حتما بخون.الان قبولی فرهنگیان خیلی راحتتر شده

همسرت میترسه به جایی برسی و از او سرتر بشی و اکثر مردا از زنای قدرتمند میترسن

آدمای ضعیف به جای تلاش با خرد کردن بقیه میخوان خودشونو راضی کنن