2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و بچمم دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند هفته ای؟

رفتم تو ۳۹ هفته

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ن کیسه اب ک پاره بشه طول میکشه تا بچه بیاد اینجوری نیست ک به محض پاره شدن کیسه بچه بیوفته بیرون😁

میدونم عزیزم سابقه ی زایمان داشتم 

ولی بعضی خانوما خوش زا هستن بسرعت زایمان میکنن بعضی ها مثل منم 12 ساعت پروسه زایمانشون طول میکشه😅

ماما ام ک از هفته ۳۲گفت روزی ۲۰ دقیقه پیاده روی و از هفته ۳۵ هم گفت ورزشاتو بیا یادت بدم ک شرو کنی

انجام بده انشالله سر موقع زایمان کنی. هفته ۳۸ دیگه بچه کامل هست. خیالت راحته. قبلش خیلی فشار نیار که زودتر زایمان نکنی. 

راضی هستی از سزارینت؟؟

اره خدا رو شکر. دست دکترم خیلی سبک بود. سزارینم راحت بود خوب عمل کرده بود. هر کی میدید فکر نمی‌کرد سزارین کرده باشم. برای سزارین رفته بودم شهر دیگه، عمل کردن شب فرداش عصر مرخص شدم برگشتم شهر خودم.