2777
2789
عنوان

پسرم تب کرده

216 بازدید | 22 پست

سلام پسرم بعد از ظهر که داشتیم از کاردرمانی میمودیم خونه یهو گفت بغلم کن حالش بد بود اومدیم خونه بعد نیم ساعت متوجه شدم تب داره ومیگفت سردمه استامینوفن دادم با آب نمک پاشویه کردم الان جرات نمیکنم بخوابم از طرفی سرم خیلی درد میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا الان حال تو رو دارم،خودم به شدت خسته تمام بدنم گرفته بچمم تب داره جرئت ندارم بخوابم

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

الان تبش چجوریه؟

اگر پایینه

بخواب ولی بدبختانه باید الارم بذاری هی پاشی چکش کنی

اگر بالاست

خودشم نذار بخوابه

بیدار نگه دار پاشویه کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پاهاش یکم داغه دستاش همینطور ولی رونش خنک هنوزم احساس میکنم تب داره

اخرین بار کی بهش استامینفن دادی

اگه از۴ساعت بیشتر بازبهش بده وبااب نمک‌پاشویه بده بعدش بخواب ولی نزارخوابت سنگین بشه ذستت رونزذیک بوه ات بزار

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

الان تبش چجوریه؟اگر پایینهبخواب ولی بدبختانه باید الارم بذاری هی پاشی چکش کنیاگر بالاستخودشم نذار بخ ...

طفلی خسته است هم بخاطر بیماریش زود خسته میشه ،هم تا ظهر مدرسه بوده بعد از ظهر بردمش کاردرمانی دلم‌ نمیاد بیدار نگهش دارم تبش یکم اومده پایین 

یک ساعت پیش دادم

پس بهش نده دیگه

چندسالشه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.