2777
2789
عنوان

مادر شوهرم باعث کتک خوردنم شد

631 بازدید | 17 پست

تو همه چیز دخالت میکنه من یه دوقلو ۹ماهه دارم پسرم شیر خشکیه هدف مادر همسرم فقط اینه این بچه کمتر شیر بخوره خسیسه منم دیگه صبرم لبریز شد چند شب پیش به همسرم گفتم خسیسید شما فحش داد منم گفتم فحشات برای خودت در حدی کتک زد منو که دماغم شکست الان تو گچه نمیتونم به خانوادم بگم چون خودشون خیلی گرفتارن چرا خدا جواب مادرشوهرمو نمیده من حتی نمیتونم دردمو به مادرم بگم امشبم اوردم خونشون چون رفته ماموریت اصلا دلم نمیخواد اینجا باشم حس خفگی دارم هرکار کردم نبردم خونه مادرم به شدت تنهام و دلم گرفته😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مرد هنوز خانواده مادرش اولویت هستند براش 

از مادر شوهرت پیش شوهرت بد نگو 

اون باهات بد میشه 

با شوهرت جدی حرف بزن قوی باش فوقش جدا میشی 

بهش بگو با این کارت فهمیدم هیچ ارزشی برات ندارم 

منم با شوهرم دعوام شد کتکم زد دیشب هنوز حالم بده😔😔😔انشالله مردشو ببینم که خیلی دلمو شکونده

چکار کردی تو اخر؟! کتک چرا؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بشکنه دست مردی که زن رومیزنه.آخه به مادرشوهرچه بذاربگه توشیربچت روبده میتونه بیاد از دستش بگیره؟حساس باشی باحساسیتت اذیتت میکنن.گفت لبخندبزن بگونوش جونش بچم گرسنت دیگه چرا به شوهرت میای میگی