2777
2789
عنوان

میترسم زندگی خانوادم خراب شه

164 بازدید | 6 پست

دارم جدا میشم پدرم خیلی خیلی عصبیه خصوصا با این ابلاغیه جدید که‌اومده میگه میخوام برم با تیر بزنم بکشمش فوقش میرم چند سال زندان یا اعدام میشم 

دیروز مامانمم گریه کرد زنگ زد داییم بتونه منصرفش کنه 💔

همچین اتفاقی قبلا بین همسایه های قدیمی اتفاق افتاده طرف زده به سرش دیگه رفت پسرخواهرشو کشت و آزاد شد واسه همین بابام همش مثال اینو میاره میگه خیلیا ازشون راحت میشن

راست میگه این خانواده سومین طلاقشونه یه مدت پیش هم در خونشون آتیش زدن همه ازشون متنفرن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی ایقد بدن سریع طلاقتو بگیر وفرار کن دیگه چرا دنبال شرین ارزش نداره بابا

بابا حق وحقوقمو میخوام مهریه امو خیلی پارتی دارن همجا الان یکساله خون به دلمون کردن هرروز بابامو پارتیشو میگیره یکی خو توی خود دادگاه کار میکرده که بابام متوجه شد ازش شکایت کرد

قشنگ توی دولت نظام پارتی اساسی دارن ما کاری نمی‌تونیم بکنیم💔

جالبه بابای من هرکی هر بلایی سرش بیاره اصلا عصبانی نمیشه برعکس پدر شما پدر من اصلا حق رو به ماها نمیده همیشه حق رو به دیگران میده خونشو اتیش هم بزنن هیجکاری نمیکنه بابام هیجوقت پشت نا نبود و نیست از این اخلاقش بدم میاد همیشه حق رو به دیگران میده باور کن الان زیاد با خونواده و فامیلای سوهرم ارتباط نداره ولی  من جدا بشم باور کن انگار میخواد دقم بده بیشتر با اونا ارتباط میگیره مادرمم همینطوریه اولویتشون مردمه همین رفتاراشون اعصابمو داغون میکنه بخاطر همین روزی جدا بشم اصلا طرف مادرو پدرم نمیرم از دشمن هم بدترن اونقدر ادمو دق میدن درک نمیکنن هیچوقت منو که بچشون هستم درک نکردن همش به فکر دیگرانن . نمیگم عصبانیت بابات خوبه نه ولی حداقل همین که حق رو به تو میده حاضره بخاطر تو کار خطرناک کنه یعنی پشتته ولی پدرو مادر من هیچوقت اینجوری نبودن و نیستن