2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه باحال انجام میدی؟

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

مامانم میگه ک. چس یکی میگه کاسه ماست معنیش کاز پلی انیمه دوست داره ژاپن مانگا

نه هانی cosplay مخفف costume play عه یعنی به اون عمل لباس پوشیدن که میخوای شبیه یه کاراکتر خاص باشی میگن 

حالا میتونه برای انیمیشن باشه انیمه باشه فیلم باشه مانگا باشه

اصلا یه کاسپلیر میتونه اوتاکو هم نباشه 

ولی کلا این روزا دیگه رایجه برای انیمه و مانگا

هعی منم خیلی دوست داشتم ولی یه چندسالی میشه دیگه نگاه نکردم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

خودمو توس خفه کردم میگن یه بار دیگه اسم این چیزا بیاری میکشیمت

🫠😂همیشه میگم آدم باید مخفیانه خوش بگذرونه

🫠😂همیشه میگم آدم باید مخفیانه خوش بگذرونه

میدونی؟

مورد قبولشون نیست 

میگن یعنی چی یکی تو ایران باید دنبال درس و کار باشه بره کارتون ببینه جامعه قبول نمیکنه این کار غلطه یعنی چی زندگیت رو بزاری رو این چیزا اصلا بفهمن من یه همچین ادمی ام که شغلم این کاره احتمالا تو کوچه پرتم کنن

برای اینکه بخای خوشحال باشی ارادت رو قوی کن 
میدونی؟مورد قبولشون نیست میگن یعنی چی یکی تو ایران باید دنبال درس و کار باشه بره کارتون ببینه جامعه ...

احتمالا فقط نگرانت شدن که نکنه کلا دنیات رو توی همین خلاصه کنی عیب نداره ولشون کن یه زندگی خوب برا خودت بساز وخوش بگذرون💖💕