2777
2789
شیائومی ک واقعا ۲۰ نمی ارزه ولی ایفون هم هیییچ پزی نداره من خودم ۱۳ دارم ولی هیچکس نمیدونه چون اصلا ...

چرا ۲۰ نمی ارزه ۱۳t اتفاقا گفتن گوشی اقتصادی خوبیه تو یوتیوب  حالا کار ندارم گوشی جدیدی بود خریدم راضیم اعصابم از دست همکارام خورده 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ایفون ۱۵ امروز باهمکارم بحثم شد داشت به همکار دیگم میگفت ایفون ۱۳ بخر منم کفتم ایفون ۱۳ سع سال از تو ...

من اصلا سیم کارت ننداختم 

ولی به نظر من ایفون بخری هم زیاد به چشمت نمیاد 

چون گوشی دستت پرچم دار هست.

منم گوشی هواویم nova9 هست هیچی از ایفونه کم نداره کلا همین دستمه همیشه 

من اصلا سیم کارت ننداختم ولی به نظر من ایفون بخری هم زیاد به چشمت نمیاد چون گوشی دستت پرچم دار هست.م ...

همکارم خودش ایفون se۲۰۲۰ داره کلا خوب میدونید چجوریه وای نمیدونی چ پزی میده مبگه ساعت اپل ذارم  تازه گوشیه بعد ۴ سال استفاده برادرش بهش رسیده کلی پزشو میده دیگه میدوتید se چ شکلیه 

من اصلا سیم کارت ننداختم ولی به نظر من ایفون بخری هم زیاد به چشمت نمیاد چون گوشی دستت پرچم دار هست.م ...

من به خاط کارم فقط آیفون خریدم آنلاین شاپ‌دهرم و برای عکس هام نیازه واقع راضی ام البته ۱۳چون بقیه آنتن نداره عملا قابل استفده نیست

گوشی پرچمدار نمیدونم منظورت چیه اپل کلا پرچمدار گوشیاش

من به خاط کارم فقط آیفون خریدم آنلاین شاپ‌دهرم و برای عکس هام نیازه واقع راضی ام البته ۱۳چون بقیه آن ...

درسته ولی دوستم به همکارم میگفت الان بره ۱۳ بخره واقعا مقرون به صرفه نیست گوشی ۳ سال پیش رو بری به قیمت نو بخری 

درسته ولی دوستم به همکارم میگفت الان بره ۱۳ بخره واقعا مقرون به صرفه نیست گوشی ۳ سال پیش رو بری به ق ...

چرا باز هم جدیدترین و قابل استفاده ترین مدل تو ایران ۱۳چون بقیه ریجستر نشده ،قیمت هم با اینکه ۱۶اومده باز هم کاهش نداشته 

چرا باز هم جدیدترین و قابل استفاده ترین مدل تو ایران ۱۳چون بقیه ریجستر نشده ،قیمت هم با اینکه ۱۶اومد ...

ببین دیگه فقط ۱۳ معمولی مونده اون هم توقف خورده ۱۳ پرو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نیست حیف تو ایران ۱۴ ریجستر نمیشع ۱۴ تا ۱۶